Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alternating spiral grain
Blend grain according to recipe
Bulk of grain
Cereals
Detect insects in whole grain
Grain mass
Grain storage supervising
Grain volume
Grains
Inspect insects in whole grain
Inspect insects in whole grains
Interlocked fiber
Interlocked fibre
Interlocked grain
Interlocking grain
Interwoven grain
Manage grain storage
Mass of grain
Mix grain according to a recipe
Mix grain according to recipe
Mix grain according to recipes
Orderly marketing of our grain
Scrutinise insects in whole grain
Spiral grain
Spiral growth
Spiralled grain
Supervise storage of grain
Supervising grain storage
Twist grain
Twisted grain

Vertaling van "for our grains " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
orderly marketing of our grain

organisation méthodique du marché de notre grain


detect insects in whole grain | scrutinise insects in whole grain | inspect insects in whole grain | inspect insects in whole grains

rechercher la présence d’insectes dans des céréales entières


mix grain according to a recipe | mix grain according to recipes | blend grain according to recipe | mix grain according to recipe

mélanger des céréales selon une recette


supervise storage of grain | supervising grain storage | grain storage supervising | manage grain storage

gérer le stockage de céréales


bulk of grain | grain mass | grain volume | mass of grain

masse de grain


spiral grain | spiral growth | spiralled grain | twist grain | twisted grain

bois tors | bois vissé | fibre torse | fil tors


alternating spiral grain | interlocked fiber | interlocked fibre | interlocked grain | interlocking grain | interwoven grain

fibre entrecroisée | fil entrecroisé




Part of our Past, Building our Future [ Citizenship and Immigration - Part of Our Past, Building our Future ]

Une tradition qui bâtit l'avenir [ Citoyenneté et Immigration - Une tradition qui bâtit l'avenir ]


Agriculture: Our Roots, Our Land, Our Opportunities

L'agriculture : nos racines, nos terres, nos débouchés
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
For children and adolescents, starchy roots and tubers, grain and grain based products and sugar and confectionary are main contributors to exposure, while for infants and toddlers it is starchy roots and tubers, grains and grain based products, vegetables and vegetable based products, milk and dairy products and foods for infants and small children that contribute most.

Pour les enfants et les adolescents, les racines et tubercules amylacés, les céréales et les produits à base de céréales ainsi que le sucre et la confiserie sont les principaux aliments contribuant à l'exposition, tandis que pour les nourrissons et les enfants en bas âge, ce sont les racines et tubercules amylacés, les céréales et les produits à base de céréales, les légumes et les produits à base de légumes, le lait et les produits laitiers ainsi que les aliments pour nourrissons et enfants en bas âge.


2011/224/EU: Council Decision of 31 March 2011 establishing the position to be taken by the European Union within the International Grains Council with respect to the extension of the Grains Trade Convention 1995

2011/224/UE: Décision du Conseil du 31 mars 2011 établissant la position à prendre par l’Union européenne, au sein du Conseil international des céréales, en ce qui concerne la prorogation de la convention sur le commerce des céréales de 1995


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32011D0224 - EN - 2011/224/EU: Council Decision of 31 March 2011 establishing the position to be taken by the European Union within the International Grains Council with respect to the extension of the Grains Trade Convention 1995 // COUNCIL DECISION // of 31 March 2011 // (2011/224/EU)

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32011D0224 - EN - 2011/224/UE: Décision du Conseil du 31 mars 2011 établissant la position à prendre par l’Union européenne, au sein du Conseil international des céréales, en ce qui concerne la prorogation de la convention sur le commerce des céréales de 1995 // DÉCISION DU CONSEIL // du 31 mars 2011 // (2011/224/UE)


Cereals for the production of grain (including seed), comprising common wheat and spelt, durum wheat, rye, barley, oats, grain maize, rice and other cereals for the production of grain;

Céréales pour la production de grains (semences comprises), dont: blé tendre et épeautre, blé dur, seigle, orge, avoine, maïs-grain, riz et autres céréales pour la production de grains;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
oats as grains, flakes, middlings, hulls and bran; barley as grains, protein and middlings; rice germ expeller; millet as grains; rye as grains and middlings; sorghum as grains; wheat as grains, middlings, bran, gluten feed, gluten and germ; spelt as grains; triticale as grains; maize as grains, bran, middlings, germ expeller and gluten; malt culms; brewers' grains.

avoine sous forme de grains, flocons, issues, balles et son; orge sous forme de grains, de protéines et d'issues; tourteau de pression de germes de riz; millet sous forme de grains; seigle sous forme de grains et d'issues; sorgho sous forme de grains; blé sous forme de grains, issues, son, aliments à base de gluten, gluten et germes; épeautre sous forme de grains; triticale sous forme de grains ...[+++]


(d) Wholly milled rice: means paddy rice from which the husk, the whole of the outer and inner layers of the pericarp, the whole of the germ in the case of long grain or medium grain rice and at least part thereof in the case of round grain rice have been removed, but in which longitudinal white striations may remain on not more than 10% of the grains.

riz blanchi : le riz paddy dont la balle, la totalité des couches extérieures et intérieures du péricarpe, la totalité du germe dans le cas du riz à grains longs et à grains moyens, au moins une partie dans le cas du riz à grains ronds, ont été éliminées, mais où il peut subsister des stries blanches longitudinales sur 10 % des grains au maximum .


- medium broken grains (pieces of grain of a length not less than a quarter of the length of a grain but which are smaller than the minimum size of "large broken grains"),

– les moyennes brisures (fragments de grain dont la longueur est égale ou supérieure au quart de la longueur du grain, mais qui n'atteignent pas la taille minimale des «grosses brisures»),


- fine broken grains (pieces of grain less than a quarter of the size of a grain but too large to pass through a sieve with a mesh of 1.4 mm),

– les fines brisures (fragments de grain n'atteignant pas le quart du grain, mais ne passant pas à travers un tamis dont les mailles mesurent 1,4 mm),


The Integrated Project "New strategies to improve grain legumes for food and feed", involving 52 participants from 18 countries, will mobilise and integrate European scientific research on grain legumes (e.g. peas, lupins, lentils, chick peas) in particular it will contribute to the sequencing of the genome of the model legume M. truncatula and generate extensive functional genomics tools for M. truncatula as well as for grain legumes of economic importance for Europe.

Le Projet intégré "Nouvelles stratégies pour améliorer des légumineuses à grains pour l'alimentation humaine et animale", qui fait intervenir 52 participants de 18 pays, mobilisera et intégrera la recherche scientifique européenne sur les légumineuses à grains (par exemple, les petits pois, les lupins, les lentilles, les pois chiches). Il contribuera en particulier au séquençage du génome de la légumineuse modèle M. truncatula et créera de nombreux outils génomiques fonctionnels pour M. truncatula ainsi que pour d ...[+++]


Grain legumes are grown as field crops, particularly in the southern part of the Union, as they thrive well in dry climates. In fact Spain accounts for 90% of all EU grain legume production.

Les légumineuses à grains sont cultivées dans des champs essentiellement dans le sud de l’Union européenne, car elles s’accommodent bien d’un climat très sec. Et de fait, la part de l’Espagne dans la culture de légumineuses à grains dans l’Union européenne est de 90 %.


w