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AV bundle
Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Atrioventricular band
Atrioventricular bundle
Bacon
Bundle of His
Bundle of Stanley Kent
Cold meats
Corned beef
Cultured meat
Cutting premises
Cutting-up premises
Every man's home is his castle
Every man's house is his castle
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
His' band
His' bundle
Import export specialist in meat and meat products
In vitro meat
Kent-His bundle
Lab-grown meat
Laboratory-cultured meat
Laboratory-grown meat
Laboratory-produced meat
Man is master in his own house
Man's home is his castle
Meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat industry
Meat packers
Meat packing company
Meat paste
Meat processing company
Meat processing industry
Meat processing plant
Meat processor
Meat product
Packing plant
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Slaughterhouse
Test-tube meat
Tissue-engineered meat
Trainee meat and meat products distribution manager
Ventriculonector
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Vertaling van "for his meat " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande




meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]


every man's house is his castle [ every man's home is his castle | man is master in his own house | man's home is his castle ]

charbonnier est maître chez soi


bundle of His | His' bundle | His' band | Kent-His bundle | bundle of Stanley Kent | atrioventricular bundle | AV bundle | atrioventricular band | ventriculonector

faisceau de His | faisceau atrioventriculaire | faisceau atrio-ventriculaire


in vitro meat [ cultured meat | test-tube meat | laboratory-cultured meat | laboratory-grown meat | lab-grown meat | laboratory-produced meat | tissue-engineered meat ]

viande in vitro [ viande cultivée en laboratoire | viande cultivée in vitro | viande cultivée | viande de culture | viande éprouvette ]


meat packers [ meat packing company | packing plant | meat processor | meat processing company | meat processing plant ]

usine de transformation de la viande
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(b) where it is an acceptable manufacturing practice for a manufacturer to omit from his meat product extender or poultry product extender any source of protein derived from a plant that is ordinarily an ingredient of that meat product extender or poultry product extender, or to substitute in whole or in part in his meat product extender or poultry product extender any source of protein derived from a plant for a source of protein that is ordinarily an ingredient of that meat product extender or poultry product extender, the word “plant” may be used in th ...[+++]

b) lorsque, suivant une pratique industrielle reconnue, le fabricant n’inclut pas dans l’allongeur de produit de viande ou dans l’allongeur de produit de volaille une source quelconque de protéines qui est dérivée d’une plante et qui est généralement un ingrédient de cet allongeur de produit de viande ou de cet allongeur de produit de volaille, ou qu’il remplace en tout ou en partie, dans l’allongeur de produit de viande ou dans l’allongeur de produit de volaille, une source de protéines qui est généralement un ingrédient de ce produit par une source quelconque de protéines dérivée d’une plante, le terme « plante » peut être employé dans l ...[+++]


According to this classification and on the basis of his own research, Zlatko Janječić determined that most of the meat of ‘Zagorski puran’ falls within the second, third and fourth categories, whereas the largest proportion of meat of ‘Nicholas’ and ‘Jonson’ breeds falls mainly within the first category. On average, breast meat comprises 31,52 % of the carcase of ‘Zagorski puran’, whereas the respective value for the ‘Nicholas’ hy ...[+++]

Conformément à cette classification et s’appuyant sur ses propres recherches, Zlatko Janječić affirme que la plus grande partie de la viande de «Zagorski puran» appartient aux catégories II, III et IV, tandis que la plus grande partie de la viande des races hybrides «Nicholas» et «Jonson» relève de la catégorie I. La proportion de filet dans la carcasse de «Zagorski puran» s’élevait en moyenne à 31,52 %, tandis que, dans le cas de la race hybride «Nicholas», elle atteignait 37,58 %.


She said that when she was six years old, living in an isolated trapping community in northern Saskatchewan, a young RCMP officer bribed her with an Oh Henry! bar to tell him where her father kept his meat.

Elle a raconté que, lorsqu'elle avait six ans et qu'elle vivait dans une collectivité de trappage isolée dans le Nord de la Saskatchewan, un jeune agent de la GRC l'a soudoyée en lui offrant une barre de chocolat Oh Henry! pour qu'elle lui dise où son père gardait sa viande.


In his dissertation, Zlatko Janječić cites the scientific work of R. Latinović (1987), who classified turkey meat into four categories: I (breast meat), II (drumsticks), III (wings) and IV (back).

Dans sa dissertation, Zlatko Janječić cite les travaux scientifiques de R. Latinović (1987), qui distinguent quatre catégories de viande de dinde: I (filet), II (cuisse), III (ailes) et IV (dos).


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The reputation of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ was already established at the beginning of the 20th century, when M. Cousin, in his ‘Voyages gastronomiques au pays de France’, praised the cured meats of the Hôtel Central de Lacaune: ‘an excellent collection of cured meat of the region, consisting of ham and sausage that are very deserving of attention’.

La réputation des «Saucisson de Lacaune»/«Saucisse de Lacaune» est déjà attestée au début du XXe siècle, lorsque M. Cousin dans ses «Voyages gastronomiques au pays de France», vante les charcuteries de l’Hôtel Central de Lacaune: «[.]excellente collection de charcuterie du pays, composée de jambon et de saucisson absolument digne d’attention[.]».


His Excellency the Governor General in Council, on the recommendation of the Minister of Agriculture, pursuant to sections 20 and 20.1Footnote of the Meat Inspection ActFootnote , is pleased hereby to revoke the Meat Inspection Regulations, made by Order in Council P.C. 1979-2l23 of August 9, 1979Footnote , and to make the annexed Regulations respecting the inspection of meat, in substitution therefor.

Sur avis conforme du ministre de l’Agriculture et en vertu des articles 20 et 20.1Note de bas de page de la Loi sur l’inspection des viandesNote de bas de page , il plaît à Son Excellence le Gouverneur général en conseil d’abroger le Règlement sur l’inspection des viandes, pris par le décret C.P. 1979-2123 du 9 août 1979Note de bas de page , et de prendre en remplacement le Règlement concernant l’inspection des viandes, ci-après.


I also would like to say that I do represent small farmers in my area, who are being hammered by the meat regulations that our provincial government has imposed, which basically prohibit a farmer from killing and selling meat on and from his or her property.

J'aimerais également préciser que je représente les petits agriculteurs de ma région qui sont frappés de plein fouet par la réglementation sur les viandes imposée par notre gouvernement provincial, laquelle empêche essentiellement un agriculteur de tuer un animal et de vendre la viande sur sa propriété.


30. The owner of the plant or his agent shall facilitate operations for supervising the plant, in particular any handling which is considered necessary, and shall place the necessary facilities at the disposal of the supervisory service; in particular, he must be able on request to make known to the official veterinarian responsible for supervision the origin of fresh meat brought into his cutting plant.

30. L'exploitant de l'établissement, ou son représentant, est tenu de faciliter les opérations de contrôle de l'entreprise, notamment d'effectuer toute manipulation jugée utile et de mettre à la disposition du service de contrôle les aménagements nécessaires ; en particulier, il doit être en mesure, à toute réquisition, de porter à la connaissance du vétérinaire officiel chargé du contrôle la provenance des viandes fraîches introduites dans son établissement.


He can take a look at genetics, what is producing the most meat or the best quality meat in his operation, and have the synergy of everyone working together with his or her expertise in each individual area.

Il peut connaître les caractéristiques génétiques des animaux, savoir lesquels donnent le plus de viande et la viande de la meilleure qualité dans son entreprise, et profiter de la synergie découlant du fait que tout le monde travaille ensemble mais que chacun apporte son expertise dans des domaines précis.


32. The owner of the plant or his agent shall facilitate operations for supervising the plant, in particular any handling which is considered necessary and shall place the necessary facilities at the disposal of the supervisory service ; in particular, he must be able on request to make known to the official veterinarian responsible for supervision the origin of meat brought into his cutting plant.

32. L'exploitant de l'établissement ou son représentant est tenu de faciliter les opérations de contrôle de l'entreprise, notamment d'effectuer toute manipulation jugée utile et de mettre à la disposition du service de contrôle les aménagements nécessaires ; en particulier, il doit être en mesure, à toute réquisition, de porter à la connaissance du vétérinaire officiel chargé du contrôle la provenance des viandes introduites dans son établissement.




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'for his meat' ->

Date index: 2021-10-07
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