Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Conduct kneading of food products
Diet food
Dietary food
Dietary product
Dietetic food
Execute blending of food product
FCPC
Food and Consumer Products Manufacturers of Canada
Food and Consumer Products of Canada
Food products
Foods for particular nutritional uses
Fruit must
Fruit product
Fruit pulp
Grape must
Grocery Products Manufacturers of Canada
Handle vibratory feeder in food production
Jam
Knead food products
Marmalade
Mass-consumption non-food product
Non-food household product
Operate kneading of food products
Operate mixing of food product
Operate mixing of food products
Operate vibratory feeder in food production
Parnuts
Perform blending of food product
Perform kneading of food products
Preserves
Processed food
Processed food product
SCCNFP
Utilise vibratory feeder in food production
Work vibratory feeder in food production

Vertaling van "food products must " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
fruit product [ fruit must | fruit pulp | grape must | jam | marmalade | preserves ]

produit à base de fruits [ confiture | marmelade | moût de fruit | moût de raisin | pulpe de fruit ]


execute blending of food product | perform blending of food product | operate mixing of food product | operate mixing of food products

mélanger des produits alimentaires


knead food products | perform kneading of food products | conduct kneading of food products | operate kneading of food products

pétrir des denrées alimentaires


handle vibratory feeder in food production | work vibratory feeder in food production | operate vibratory feeder in food production | utilise vibratory feeder in food production

faire fonctionner une goulotte d’alimentation vibrante


dietary product [ dietary food | dietetic food | diet food | foods for particular nutritional uses | Parnuts ]

produit diététique [ aliment de régime | aliment diététique ]


processed food product [ Food products(ECLAS) | processed food(UNBIS) ]

produit alimentaire complexe


Directorate 2 - Agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection | Directorate 2 - Fisheries, Food and Health | Directorate 2 - Fisheries, Food chain and Veterinary questions | Directorate for agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Code ...[+++]

Direction 2 - Pêche, alimentation et santé | Direction 2 - Pêche, questions de la chaîne alimentaire et vétérinaire | Direction 2 - Structures agricoles, développement rural, questions agromonétaires et agrofinancières, phytosanitaire, produits biologiques, qualité des aliments, OGM, codex alimentarius, protection des végétaux


Scientific Committee for Cosmetic Products and Non-food Products intended for Consumers | Scientific Committee on Cosmetic Products and Non-Food Products intended for Consumers | SCCNFP [Abbr.]

Comité scientifique des produits cosmétiques et des produits non alimentaires destinés aux consommateurs | SCCNFP [Abbr.]


mass-consumption non-food product | non-food household product

produit non alimentaire de consommation courante


Food and Consumer Products of Canada [ FCPC | Food and Consumer Products Manufacturers of Canada | Grocery Products Manufacturers of Canada ]

Produits alimentaires et de consommation du Canada [ PACC | Fabricants de produits alimentaires et de consommation du Canada | Fabricants canadiens de produits alimentaires ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The key principle is that everyone working in the food business must ensure hygienic practices at every stage of the production process.

Le principe essentiel veut que tous les exploitants du secteur alimentaire garantissent l’application des pratiques d’hygiène à chaque stade du processus de production.


For example, food labels must list of all of the ingredients contained in a product. the Unfair Commercial Practices directive, which prohibits unfair commercial practices, such as marketing identically branded products in a way that has the potential to mislead consumers.

À titre d'exemple, les étiquettes doivent indiquer tous les ingrédients contenus dans un produit. la directive sur les pratiques commerciales déloyales, qui interdit les pratiques commerciales déloyales, consistant par exemple à commercialiser les produits d'une même marque, présentés comme étant identiques, d'une manière qui est susceptible d'induire en erreur les consommateurs.


All new food products must be tested by Health Canada scientists to determine if the new food is safe for Canadian consumers.

Les scientifiques de Santé Canada doivent tester la salubrité pour les consommateurs canadiens de toutes les nouvelles denrées alimentaires.


The key principle is that everyone working in the food business must ensure hygienic practices at every stage of the production process.

Le principe essentiel veut que tous les exploitants du secteur alimentaire garantissent l’application des pratiques d’hygiène à chaque stade du processus de production.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The Food and Agriculture Organization of the United Nations and others have forecast that global food production must increase by some 60% to meet that future demand.

L'Organisation des Nations Unies pour l'alimentation et l'agriculture, pour ne nommer que celle-là, a calculé que la production alimentaire mondiale devra croître de 60 % pour répondre à la demande.


Recognises that UTPs result primarily from income and power imbalances in the food supply chain, and stresses that these must urgently be addressed in order to ameliorate the situation for farmers in the food sector; notes that selling below the cost of production, and the serious misuse of basic agricultural foods such as dairy, fruit and vegetables as ‘loss leaders’ by large-scale retailers, threaten the long-term sustainability of EU production of such items; welcomes efforts, such as the Tierwohl Initiative in Germany, aimed at ...[+++]

constate que les pratiques commerciales déloyales résultent essentiellement de déséquilibres en matière de revenus et de rapports de force dans la chaîne d'approvisionnement alimentaire, et souligne qu'il convient d'y remédier de toute urgence afin d'améliorer la situation des exploitants agricoles dans le secteur alimentaire; observe que la vente à des prix inférieurs au coût de production et l'utilisation gravement frauduleuse de denrées agricoles de base, telles que les produits laitiers ou les fruits et légumes, en tant que produits d'appel par la grande distribution menacent la viabilité à long terme de la production européenne de ...[+++]


All domestic and imported food products must comply with Canada's food safety standards, which are established by Health Canada and enforced by the Canadian Food Inspection Agency (CFIA).

Tous les produits alimentaires importés et de production intérieure doivent être conformes aux normes canadiennes de salubrité des aliments établies par Santé Canada et appliquées par l'Agence canadienne d'inspection des aliments (ACIA).


Under the regulation on labelling of foodstuffs, information on a food product must not be misleading:

Conformément au règlement sur l’étiquetage des denrées alimentaires, les informations sur les denrées alimentaires ne doivent pas induire en erreur:


That is why we are focusing on a new "fork to farm" approach in the EU's Research Programmes, focusing on consumers' interests and points of view on food," said European Research Commissioner Philippe Busquin "Food production must meet consumers' expectations as well as environmental, health and competitiveness objectives.

C'est la raison pour laquelle nous axons les programmes de recherche communautaires sur une nouvelle approche dite «de la fourchette à la fourche», centrée sur les intérêts et les points de vue des consommateurs en matière d'alimentation» a déclaré M. Philippe Busquin, Membre de la Commission européenne responsable de la recherche. «La production alimentaire doit répondre aux attentes des consommateurs tout en respectant des objectifs de protection de l'environnement, de préservation de la santé et de compétitivité.


We must not turn cows into cannibals. We must stop using particularly sensitive foods as "loss-leaders" to push higher consumption. We must be prepared to pay a fair price for quality food. We must allow agriculture and forestry to play their role in energy and raw material production. We must not give credence to false gurus who say that agriculture is an industry just like any other".

Nous ne devons pas faire des vaches des cannibales, nous devons cesser d'utiliser précisément les aliments sensibles comme produits d'appel pour stimuler la consommation, nous devons accepter de payer un prix équitable pour des denrées alimentaires de qualité, nous ne pouvons pas continuer à exclure notre agriculture et notre sylviculture de la production d'énergie et de matières premières, nous ne devons pas succomber aux faux prophètes qui prétendent que l'agriculture est une industrie comme les autres".


w