Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Choose different methods for the preparation of food
Cooked foodstuff
Cuisine machine
Deep-frozen dish
Direct the preparation of food
Edible preparation
Food based biofuel
Food crop-based biofuel
Food preparation
Food preparer
Food-preparation center
Food-preparation centre
Kitchen center
Kitchen centre
Kitchen machine
Multi-function food-preparation appliance
Oversee food preparation
Overseeing food preparation
Pellet based snack food
Pellet-based snack food
Perform on board food preparation activities
Pre-cooked foodstuff
Preparation of food overseeing
Prepare basic food and drink on board
Prepare simple meals on board
Prepare simple on board meals
Prepared foodstuff
Use food preparation techniques
Use techniques for food preparation
Use techniques for the preparation of food

Vertaling van "food preparations based " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
choose different methods for the preparation of food | use techniques for food preparation | use food preparation techniques | use techniques for the preparation of food

exploiter des techniques de préparation de produits alimentaires | utiliser des techniques pour préparer des produits alimentaires | exploiter des techniques pour préparer des produits alimentaires | utiliser des techniques de préparation de produits alimentaires


overseeing food preparation | preparation of food overseeing | direct the preparation of food | oversee food preparation

superviser la préparation d’aliments


perform on board food preparation activities | prepare simple on board meals | prepare basic food and drink on board | prepare simple meals on board

préparer des repas simples à bord


waste from agricultural, horticultural, hunting, fishing and aquaculture primary production, food preparation and processing | wastes from agriculture, horticulture, aquaculture, forestry, hunting and fishing, food preparation and processing

déchets provenant de la production primaire de l'agriculture,de l'horticulture,de la chasse,de la pêche,de l'aquaculture,de la préparation et de la transformation des aliments


prepared foodstuff [ cooked foodstuff | deep-frozen dish | food preparation | pre-cooked foodstuff ]

aliment préparé [ aliment cuisiné | plat cuisiné | plat surgelé | préparation alimentaire | traiteur ]


multi-function food-preparation appliance [ food-preparation centre | food-preparation center | kitchen centre | kitchen center | kitchen machine | cuisine machine ]

appareil de cuisine à fonctions multiples [ robot culinaire | robot de cuisine | combiné de cuisine ]


food based biofuel | food crop-based biofuel

agrocarburant | biocarburant produit à partir de cultures alimentaires


edible preparation | food preparation

préparation alimentaire


pellet-based snack food [ pellet based snack food ]

grignotines sous forme de granules


food preparer

préparateur d'aliments [ préparatrice d'aliments ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Sausages and similar products, of meat, meat offal or blood; food preparations based on these products

Saucisses, saucissons et produits similaires, de viande, d’abats ou de sang; préparations alimentaires à base de ces produits


Sausages and similar products, of meat, meat offal or blood; food preparations based on these products

Saucisses, saucissons et produits similaires, de viande, d’abats ou de sang; préparations alimentaires à base de ces produits


6. Sausages and similar products, made from meat, meat offal or blood of turkeys, and food preparation based on those products (other than in cans or glass jars), that are classified under tariff item No. 1601. 00.31 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

6. Saucisses et produits similaires, de viande, d’abats ou de sang de dindons et dindes, et préparations alimentaires à base de ces produits (autres que ceux en conserve ou en pots de verre), qui sont classés dans le numéro tarifaire 1601.00.31 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


8. Sausages and similar products, made from meat, meat offal or blood of fowls of the species Gallus domesticus, and food preparations based on those products (other than in cans or glass jars or made from spent fowls), that are classified under tariff item No. 1601. 00.22 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

8. Saucisses et produits similaires, de viande, d’abats ou de sang de volaille de l’espèce domestique, et préparations alimentaires à base de ces produits (autres que ceux en conserve ou en pots de verre et ceux à base de volaille de réforme), qui sont classés dans le n tarifaire 1601.00.22 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
17. Sausages and similar products, made from meat, meat offal or blood of turkeys, and food preparations based on those products (other than in cans or glass jars), that are classified under tariff item No. 1601. 00.32 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

17. Saucisses et produits similaires, de viande, d’abats ou de sang de dindons et dindes, et préparations alimentaires à base de ces produits (autres que ceux en conserve ou en pots de verre), qui sont classés dans le numéro tarifaire 1601.00.32 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


6. Sausages and similar products, made from meat, meat offal or blood of fowls of the species Gallus Domesticus, and food preparations based on those products (other than in cans or glass jars or made from spent fowls), that are classified under tariff item No. 1601. 00.21 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

6. Saucisses et produits similaires de viande, d’abats ou de sang de volaille de l’espèce domestique, et préparations alimentaires à base de ces produits (autres que ceux en conserve ou en pots de verre et ceux à base de volaille de réforme) qui sont classés dans le n tarifaire 1601.00.21 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


6. Sausages and similar products, made from meat, meat offal or blood of turkeys, and food preparations based on those products (other than in cans or glass jars), that are classified under tariff item No. 1601. 00.31 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

6. Saucisses et produits similaires, de viande, d'abats ou de sang de dindons et dindes, et préparations alimentaires à base de ces produits (autres que ceux en conserve ou en pots de verre), qui sont classés dans le numéro tarifaire 1601.00.31 de la liste des dispositions tarifaires figurant de l'annexe du Tarif des douanes.


João Ferreira (GUE/NGL), in writing. – (PT) The motion for a resolution expresses some reservations regarding the use of an enzyme preparation based on thrombin with fibrinogen as a food additive for reconstituting food, which seem pertinent to us.

João Ferreira (GUE/NGL), par écrit – (PT) Cette proposition de résolution exprime certaines réserves concernant l’utilisation d’une préparation enzymatique à base de thrombine et de fibrinogène en tant qu’additif alimentaire pour la reconstitution d’aliments qui nous semblent pertinentes.


G. whereas the draft Commission Directive, and in particular recital 25 and point (3)(h) of the Annex thereto, provides for the inclusion in Annex IV to Directive 95/2/EC of an enzyme preparation based on thrombin with fibrinogen as a food additive for reconstituting food,

G. considérant que le projet de directive de la Commission, et en particulier son considérant 25 et son annexe, point 3h), prévoit d'ajouter dans l'annexe IV de la directive 95/2/CE une préparation enzymatique à base de thrombine et de fibrinogène en tant qu'additif alimentaire pour la reconstitution d'aliments,


G. whereas the draft Commission Directive, and in particular recital 25 and point (3)(h) of the Annex thereto, provides for the inclusion in Annex IV to Directive 95/2/EC of an enzyme preparation based on thrombin with fibrinogen as a food additive for reconstituting food,

G. considérant que le projet de directive de la Commission, et en particulier son considérant 25 et son annexe, point 3h), prévoit d'ajouter dans l'annexe IV de la directive 95/2/CE une préparation enzymatique à base de thrombine et de fibrinogène en tant qu'additif alimentaire pour la reconstitution d'aliments,


w