Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Adapt efficient food processing practices
Alter efficient food processing practices
Amend efficient food processing practices
Food Handle with Care
Food and Food Handling Establishments Regulation
Food handling
Handle communication in the food processing industry
Handle communications in the food processing industry
Handle vibratory feeder in food production
Operate vibratory feeder in food production
Recipe for Safe Food Handling
Review efficient food processing practices
Utilise communications in the food processing industry
Utilise vibratory feeder in food production
Work vibratory feeder in food production

Traduction de «food handling practices » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
alter efficient food processing practices | amend efficient food processing practices | adapt efficient food processing practices | review efficient food processing practices

adopter des pratiques efficaces de transformation des denrées alimentaires






Recipe for Safe Food Handling

Recette pour la salubrité des aliments




Food and Food Handling Establishments Regulation

Règlement sur les denrées alimentaires




administer communications in the food processing industry | handle communication in the food processing industry | handle communications in the food processing industry | utilise communications in the food processing industry

gérer les communications dans l’industrie de transformation des denrées alimentaires


handle vibratory feeder in food production | work vibratory feeder in food production | operate vibratory feeder in food production | utilise vibratory feeder in food production

faire fonctionner une goulotte d’alimentation vibrante


Codex Alimentarius, Volume A. Recommended International Code of Practice. General Principles of Food Hygiene

Codex Alimentarius, volume A. Codes d'usage internationaux recommandés en matière d'hygiène. Principes généraux d'hygiène alimentaire
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
4.14 (1) Each employee who handles food as part of their duties shall be instructed and trained in food handling practices to follow in order to prevent the contamination of food.

4.14 (1) Les employés qui manipulent des aliments dans le cadre de leur emploi doivent avoir reçu la formation et l’entraînement nécessaires sur les méthodes de manipulation des aliments à suivre pour en prévenir la contamination.


10.28 (1) Each food handler shall be instructed and trained in food handling practices that prevent the contamination of food.

10.28 (1) Chaque préposé à la manutention des aliments doit recevoir la formation et l’entraînement concernant les méthodes de manutention des aliments qui préviennent la contamination.


6.25 (1) Each food handler shall be instructed and trained in food handling practices that prevent the contamination of food.

6.25 (1) Chaque préposé à la manutention des aliments doit recevoir la formation et l’entraînement concernant les méthodes de manipulation des aliments qui en empêchent la contamination.


9.34 (1) Each food handler shall be instructed and trained in food handling practices that prevent the contamination of food.

9.34 (1) Chaque préposé à la manutention des aliments doit avoir reçu la formation et l’entraînement nécessaires pour suivre les méthodes de manipulation des aliments pour en prévenir la contamination.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Research conducted by the Government of Canada has confirmed that consumers want more information about food safety, including safe food-handling practices.

La recherche menée par le gouvernement du Canada a confirmé que les consommateurs veulent davantage de renseignements sur la salubrité des aliments, y compris les pratiques de manipulation en toute sécurité des aliments.


(1) “restoration” means the addition to a food of vitamins and minerals which are lost during the course of good manufacturing practice, or during normal storage and handling procedures, in amounts which will result in the presence in the food of the levels of the vitamins and minerals present in the edible portion of the food before processing, storage or handling;

(1) “restitution”: l'adjonction à un aliment du ou des éléments nutritifs perdus lors de l'application de bonnes pratiques de fabrication ou lors des procédures normales d'entreposage et de manutention, en quantités telles qu'il(ils) sera (seront) présent(s) dans l'aliment à une (des) concentration(s) au moins égale(s) à celle(s) qui se trouverait (trouveraient) dans l'aliment avant la transformation, l'entreposage ou la manutention;


1. In addition to the general requirements of Article 4(4) concerning audits of good hygiene practices, the official veterinarian is to verify continuous compliance with food business operators' own procedures concerning any collection, transport, storage, handling, processing and use or disposal of animal by-products, including specified risk material, for which the food business operator is responsible.

1. Outre les exigences générales de l'article 4, paragraphe 4, relatives aux audits concernant les bonnes pratiques d'hygiène, le vétérinaire officiel doit s'assurer que l'exploitant du secteur alimentaire respecte en permanence ses propres procédures concernant chaque collecte, transport, entreposage, manipulation, transformation et utilisation ou élimination des sous-produits animaux, y compris les matériels à risques spécifiés, qui sont sous la responsabilité de l'exploitant du secteur alimentaire.


procedures, practices and methods to ensure that food is produced, handled, packed, stored and transported under appropriate hygienic conditions, including effective cleaning and pest-control;

les procédures, pratiques et méthodes permettant de garantir que les denrées alimentaires soient produites, manipulées, emballées, entreposées et transportées dans des conditions d'hygiène appropriées, y compris le nettoyage et la lutte efficaces contre les organismes nuisibles;


However, limited periods outside temperature control are permitted, to accommodate the practicalities of handling during preparation, transport, storage, display and service of food, provided that it does not result in a risk to health.

Toutefois, il est admis de les soustraire à ces températures pour des périodes de courte durée à des fins pratiques de manutention lors de l'élaboration, du transport, de l'entreposage, de l'exposition et du service des denrées alimentaires, à condition que cela n'entraîne pas de risque pour la santé.


Coexistence concerns the development of seed and its multiplication, cultivation and all aspects of farming practice, including environmental protection, transport, farm-to-farm handling and storage, the production of renewable raw materials, processing and trade in food and feed in its various stages down to the final consumer, as well as the export and import of agricultural products and food.

La coexistence concerne le développement de semences et leur reproduction, les cultures et les pratiques agricoles sous tous leurs aspects, y compris la protection de l'environnement, le transport, la préparation et le stockage au niveau des exploitations, la production de matières premières renouvelables, la transformation et les échanges de denrées alimentaires et d'aliments pour animaux à leurs différents stades jusqu'au consommateur final, ainsi que l'exportation et l'importation de produits agricoles et de denrées alimentaires.


w