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BCTWIU
Bakery
Bakery product
Community sanction
Convention concerning Night Work in Bakeries
Develop new bakery products
EU fine
EU fining policy
EU pecuniary sanction
EU penalty payment
Ensure correct use of bakery equipment
Establish correct use of bakery equipment
Establish new bakery products
Evaluate new bakery products
Fine
Industrial bakery
Maintain correct use of bakery equipment
Night Work
Pecuniary sanction
Place an order for bakery ingredients
Place orders for bakery ingredients
Placing an orders for bakery ingredients
Placing orders for bakery ingredients
Produce new bakery products
Sanction
Secure correct use of bakery equipment
Tobacco Workers International Union

Traduction de «fine bakery » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
establish correct use of bakery equipment | maintain correct use of bakery equipment | ensure correct use of bakery equipment | secure correct use of bakery equipment

veiller à la bonne utilisation de matériel de boulangerie


establish new bakery products | produce new bakery products | develop new bakery products | evaluate new bakery products

élaborer de nouveaux produits de boulangerie


placing an orders for bakery ingredients | placing orders for bakery ingredients | place an order for bakery ingredients | place orders for bakery ingredients

commander des ingrédients de boulangerie


bakery [ industrial bakery | Bakery product(STW) ]

boulangerie [ boulangerie industrielle ]


Bakery, Confectionery and Tobacco Workers International Union [ BCTWIU | Tobacco Workers International Union | Bakery and Confectionery Workers' International Union of America | American Bakery and Confectionery Workers' International Union ]

Bakery, Confectionery and Tobacco Workers International Union [ BCTWIU | Tobacco Workers International Union | Bakery and Confectionery Workers' International Union of America | American Bakery and Confectionery Workers' International Union ]


Convention concerning Night Work in Bakeries | Night Work (Bakeries) Convention

Convention concernant le travail de nuit dans les boulangeries


Bakery, Confectionery and Tobacco Workers International Union [ Tobacco Workers International Union | Bakery and Confectionery Workers International Union of America ]

Syndicat international des travailleurs et travailleuses de la boulangerie, confiserie et du tabac [ Syndicat international des travailleurs de la boulangerie, confiserie et du tabac | Syndicat international des travailleurs du tabac | Union internationale des travailleurs en boulangerie et en confiserie d'Amérique ]


Directory of Bakeries and Distributors of Bakery Products

Annuaire des boulangeries et des distributeurs de produits de boulangerie


sanction (EU) [ Community sanction | EU fine | EU fining policy | EU pecuniary sanction | EU penalty payment ]

sanction (UE) [ amende de l'UE | paiement d'une astreinte de l'UE | politique de l'UE en matière d'amendes | sanction communautaire | sanction pécuniaire de l'UE ]


fine [ pecuniary sanction ]

amende [ sanction pécuniaire ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Flavouring-oil emulsions used in categories 03: edible ices; 07.2: Fine bakery wares; 08.2: Processed meat, only processed poultry; 09.2: Processed fish and fishery products including mollusks and crustaceans and in category 16: Desserts excluding products covered in category 1, 3 and 4.

Émulsions d’huiles aromatisantes utilisées dans les catégories 03: glaces de consommation, 07.2: produits de boulangerie fine, 08.2: viandes transformées, uniquement viande de volaille transformée, 09.2: poisson et produits de la pêche transformés, y compris mollusques et crustacés, et 16: desserts, à l’exclusion des produits relevant des catégories 1, 3 et 4.


Flavouring-oil emulsions used in categories 03: edible ices; 07.2: Fine bakery wares; 08.3: Meat products, only processed poultry; 09.2: Processed fish and fishery products including molluscs and crustaceans and in category 16: Desserts excluding products covered in categories 1, 3 and 4.

Émulsions d'huiles aromatisantes utilisées dans les catégories: 03 “Glaces de consommation”; 07.2 “Produits de boulangerie fine”; 08.3 “Produits à base de viande”, uniquement la viande de volaille transformée; 09.2 “Poisson et produits de la pêche transformés, y compris mollusques et crustacés”; 16 “Desserts, à l'exclusion des produits relevant des catégories 1, 3 et 4”.


Category 07. 2 — ‘Fine bakery wares’ is amended as follows:

La catégorie 07.2 «Produits de boulangerie fine» est modifiée comme suit:


In food category 07.2: ‘Fine bakery wares’, the use of Sulphur dioxide — sulphites (E 220-228) should be clarified.

Dans la catégorie 07.2 «Produits de boulangerie fine», il y a lieu de préciser l'utilisation de l'anhydride sulfureux et des sulfites (E 220-228).


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Therefore, the use of Magnesium dihydrogen diphosphatese should be authorized in the categories 6.2.1: Flours, only self-raising flour; 6.5: Noodles; 6.6: Batters; 7.1: Bread and rolls and 7.2: Fine bakery wares.

L’utilisation de dihydrogéno-diphosphate de magnésium devrait donc être autorisée dans les catégories 6.2.1: Farines, uniquement farine fermentante; 6.5: Nouilles; 6.6: Pâte à frire; 7.1: Pain et petits pains et 7.2: Produits de boulangerie fine.


In category 07.2 ‘Fine bakery ware’, the following entry is inserted after the entry for E 338 - 452:

À la catégorie 07.2 «Produits de boulangerie fine», l’entrée suivante est insérée après l’entrée E 338 — 452:


Phosphoric acid - phosphates - di - tri- and polyphosphates (E 338 -452) are authorised for use in fine bakery ware as raising agents.

L’acide phosphorique, les phosphates, les diphosphates, les triphosphates et les polyphosphates (E 338 à 452) sont autorisés comme poudre à lever en boulangerie fine.


In category 07.2 (Fine bakery wares):

Dans la catégorie 07.2 («Produits de boulangerie fine»):


confectionery including chocolate and fine bakery wares

confiserie, y compris le chocolat, et produits de boulangerie fine


Fine bakery ware, with the exception of traditional and/or seasonal bakery ware containing a reference to cinnamon in the labelling

Produits de boulangerie fine excepté les produits de boulangerie traditionnels et/ou saisonniers dont l’étiquetage indique qu’ils contiennent de la cannelle




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'fine bakery' ->

Date index: 2024-07-16
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