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Assemble barrels
Assembling barrels
Barrel casing pump
Barrel insert pump
Barrel pump can pump
Construct barrels
D-model carburettor
Double barrel carburetor
Double-barrel carburettor
Fabricate barrel heads
Fermentation in barrels
Fermentation in cask
Fermentation in casks
Make barrel head
Make barrel heads
Making barrel heads
Pintle pump
Put barrels together
Tend tumbling barrels
Tending tumbling barrels
Tumbling barrel tending
Tumbling barrels operating
Twin-barrel carburetor
Two-barrel carburetor

Traduction de «fermentation in barrels » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fermentation in barrels | fermentation in cask | fermentation in casks

fermentation en tonneau


D-model carburettor | double barrel carburetor | double-barrel carburettor | twin-barrel carburetor | two-barrel carburetor

carburateur à double corps | carburateur double | carburateur double-corps


make barrel head | making barrel heads | fabricate barrel heads | make barrel heads

fabriquer un fond de tonneau


assembling barrels | construct barrels | assemble barrels | put barrels together

assembler des tonneaux


tending tumbling barrels | tumbling barrels operating | tend tumbling barrels | tumbling barrel tending

utiliser des cuves de tribofinition


barrel casing pump | barrel insert pump | barrel pump can pump | pintle pump

pompe à double enveloppe | pompe barrel
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Wine with an acquired alcoholic strength minimum of 9,5 % vol (11 % vol. for the white fermented in barrel), maximum of 0,8 mg/l of volatile acidity and maximum of 180 mg/l of total sulphurs (140 mg/l for the red ones)

Vin ayant un titre alcoométrique volumique acquis d'un minimum de 9,5 % vol (11 % vol. pour le blanc fermenté en fût), avec au maximum 0,8 mg/l d'acidité volatile et au maximum 180 mg/l de soufre total (140 mg/l pour les rouges).


Wine made by pouring new wine, must or new wine in fermentation onto botritysed (aszú) berries, aged for at least three years (two year in barrel).

Vin produit en versant du vin nouveau, du moût ou du vin nouveau en fermentation sur des grains botrytisés (aszú), vieilli pendant au moins trois ans (deux ans en fût).


PDO ‘Arbois’, ‘Côtes du Jura’, ‘L’Etoile’, ‘Château-Châlon’: wine product exclusively made with grape varieties layed down in the national regulation: slow fermentation, aging in oak barrel without topping up for a minimum duration of six years.

AOP «Arbois», «Côtes du Jura», «L'Etoile», «Château-Châlon»: vin produit exclusivement avec des variétés de raisin fixées dans la réglementation nationale: fermentation lente, vieillissement en fût de chêne sans ouillage pendant une durée minimale de six ans.


- at least six months if the fermentation process designed to produce carbon dioxide takes place in the cuvée barrel

– à six mois, lorsque la fermentation destinée à les rendre mousseux a lieu en cuve close,




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'fermentation in barrels' ->

Date index: 2024-06-13
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