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Epicarp
Exocarp
Ligneous epicarp

Vertaling van "epicarp " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The packaging of the ‘Ciliegia di Vignola’, i.e. the proper preparation of the product for packaging and its placing in the appropriate packages, must be performed in the area of origin to guarantee the quality characteristics of the fruit, including its freshness and intactness, and to avoid repeated handling and transport operations damaging or bruising the epicarp, causing the product to rot and rendering it unfit for sale.

Le conditionnement de la «Ciliegia di Vignola», c'est-à-dire la préparation adéquate du produit à l'emballage et son conditionnement dans les emballages indiqués, doit avoir lieu dans la zone d'origine afin de garantir les caractéristiques qualitatives du fruit telles que la fraîcheur et l'intégrité et pour éviter que des manipulations répétées et le transport n'endommagent ou ne meurtrissent l'épicarpe, provoquant la moisissure du produit et partant, sa non-commercialisation.


Fresh chestnuts have the following features when they are suitable for sale: pale to dark brown colour of the chestnut outer pericarp; a hazel-colour hilum of variable size, that never protrudes over the lateral edges; star-shaped streaks; yellow to pale brown epicarp with a crunchy consistency; white to cream-coloured seed; sweet and delicate flavour; size: maximum number of achenes per Kg = 110.

La châtaigne fraîche, au moment de la mise à la consommation, présente: coloration extérieure du péricarpe de marron clair à brun foncé; hile plus ou moins étendu, jamais débordant sur les bandes latérales, de couleur noisette; rayonnement en étoile; épicarpe de jaune à marron clair; consistance fondamentalement croquante; graine de blanc à crème; saveur douce et délicate; calibre: nombre maximum d'akènes au kg = 110.


‘Castagna Cuneo’ PGI is characterised by its sweet, delicate flavour and the crunchiness of the epicarp, which makes it particularly well-suited for consumption either fresh or processed.

La «Castagna Cuneo» IGP se distingue par sa saveur douce et délicate, ainsi que par le croquant de l'épicarpe, qui la rendent particulièrement apte à la consommation fraîche ou transformée.




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Date index: 2021-05-12
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