Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
DM
Dietary dry matter
Dry content
Dry matter
Dry matter
Dry matter content
Dry solid matter
Dry solid matter
FCDM
FDB
Fat content in dry matter
Fat in DM
Fat in dry matter
Fat on dry basis
Non-fat dry matter
Non-fat lactic dry matter
Non-fatty lactic dry matter
Skimmed dry matter
TS
Total solids
Total solids

Traduction de «dry matter weighs » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fat on dry basis | FDB | fat content in dry matter | fat in dry matter | fat in DM

gras sur sec | G/S


dry matter | dry solid matter | total solids | TS [Abbr.]

matière sèche | résidu sec


non-fat lactic dry matter | non-fatty lactic dry matter

matière lactique sèche non grasse | matière sèche lactique non grasse


total solids | TS | dry solid matter | dry matter

matière sèche | résidu sec


non-fat dry matter | skimmed dry matter

extrait sec écrémé


total solids (1) | dry solid matter (2) | dry matter (3) [ TS ]

matière sèche | MS


dry content | dry matter content

siccité | teneur en matière sèche


fat content in dry matter [ FCDM ]

teneur en matière grasse de l'extrait sec [ MG/ES ]




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
‘Rocamadour’ is a small round goat's cheese made from unpasteurised whole milk, weighing around 35 g. The weight of dry matter is slight: a minimum of 14 g per cheese.

Le «Rocamadour» est un petit fromage de chèvre au lait cru et entier en forme de palet de 35 g environ, dont le poids de matière sèche est faible (14 grammes minimum par fromage).


4.2. Description: This is a small goats cheese made of raw, whole goat's milk. It is very soft, with a natural rind made up of an integral, ridged and slightly velvety skin, from white, cream to dark beige in colour and in the form of a small, flat cylinder weighing about 35 g. It contains a minimum level of 45 g of fat per 100 g of cheese after total desiccation and the dry matter weighs no less than 14 g per cheese.

4.2. Description: Petit fromage de chèvre au lait cru et entier, à pâte très souple et à croûte naturelle constituée d'une peau solidaire, striée, légèrement veloutée, de couleur blanche à crème ou beige foncé, en forme de petit cylindre aplati, d'un poids de 35 grammes environ. Il contient au minimum 45 grammes de matière grasse pour 100 grammes de fromage après complète dessiccation et son poids total de matière sèche ne doit pas être inférieur à 14 grammes par fromage.


After washing and drying the residue is weighed and calculated as water-insoluble matter.

Le résidu est séché et exprimé en matières insolubles dans l'eau.


For this purpose dissolve the fatty matter in the solvent used for extraction, filter through a filter paper, previously dried at 103 ± 2 °C, to constant mass, wash the filter several times with the same solvent to remove the oil completely, dry again at 103 ± 2 °C to constant mass (to cool and weigh the filter paper, use a suitable vessel provided with a lid).

A cette fin, dissoudre les matières grasses dans le solvant utilisé pour l'extraction ; filtrer sur un papier-filtre préalablement séché à 103 ± 2º C jusqu'à masse constante ; laver le filtre plusieurs fois avec le même solvant pour éliminer complètement l'huile ; sécher à nouveau à 103 ± 2º C jusqu'à masse constante (pour refroidir et peser le papier-filtre, se servir d'un vase approprié muni d'un couvercle).




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'dry matter weighs' ->

Date index: 2024-10-23
w