Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aouara butter
Bambuk butter
Brandy butter
Brandy butter cream
Brandy spreadable fat
Butter mold
Butter mould
Butter preparation
Butter print
Cocoa butter powder
Creamery butter
Dairy butter
Fat reduced butter
Galam butter
Half fat butter
Janary butter
Karite butter
Low fat butter
Mycryo
Mycryo butter
Mycryo cocoa butter
Mycryo cocoa powder
Mycryo powder
Powdered cocoa butter
Quioquio butter
Recombined butter
Reconstituted butter
Reduced fat butter
Reduced-fat butter
Remade butter
Shea butter
Sour cream butter
Soured-cream butter
Three quarter butter
Three quarter-fat butter
Three-quarter butter

Traduction de «designation ‘butter » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
reduced fat butter | reduced-fat butter | three quarter-fat butter | three-quarter butter

beurre allégé | trois quarts beurre


fat reduced butter | half fat butter | low fat butter | three quarter butter

beurre à 40% | beurre à 60% | beurre à faible teneur en matières grasses | beurre à teneur réduite en matières grasses


shea butter | karite butter | galam butter | bambuk butter

beurre de karité | beurre de shea


cocoa butter powder | powdered cocoa butter | mycryo | mycryo butter | mycryo cocoa butter | mycryo powder | mycryo cocoa powder

beurre de cacao en poudre | beurre de cacao cryogénisé | mycryo | beurre mycryo | beurre de cacao mycryo | poudre mycryo


butter mold | butter mould | butter print

moule à beurre


butter preparation (1) | brandy spreadable fat (2) | brandy butter cream (3) | brandy butter (4)

préparation à base de beurre (1) | préparation au beurre (2)


recombined butter | reconstituted butter | remade butter

beurre reconstitué


Aouara butter [ Janary butter | Quioquio butter ]

beurre d'Aouara [ beurre de Janary | beurre de Quioquio ]


dairy butter (1) | creamery butter (2)

beurre de fromagerie (1) | beurre de laiterie (2)


sour cream butter (1) | soured-cream butter (2)

beurre de crème acidulée
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In accordance with the Single CMO Regulation , only products with a milk-fat content of not less than 80% but less than 90%, a maximum water content of 16% and a maximum dry non-fat milk-material content of 2% can be marketed under the designation ‘butter’.

Selon le règlement « OCM unique » , seuls les produits ayant une teneur en matières grasses laitières égale ou supérieure à 80 % et inférieure à 90 % et des teneurs maximales en eau de 16 % et en matières sèches non grasses de 2 % peuvent être commercialisés sous la dénomination « beurre ».


As it has a minimum fat content of 31% by weight, a minimum dry material content of 42% and a water content of up to 58%, it does not satisfy the requirements under the regulation for being marketed under the sales designation ‘butter’.

Ce produit ayant une teneur minimale en poids de matières grasses de 31 %, une teneur minimale en matières sèches de 42 % et une teneur en eau pouvant atteindre 58 %, ne satisfait pas aux exigences requises par le règlement pour être commercialisé sous la dénomination de vente « beurre ».


In its judgment of today, the Court of Justice starts by finding that ‘pomazánkové máslo’ does not satisfy the criteria laid down in the regulation for it to be marketed under the designation ‘butter’.

Dans son arrêt de ce jour, la Cour constate, tout d’abord, que le « pomazánkové máslo » ne remplit pas les caractéristiques prévues par le règlement pour pouvoir être commercialisé sous la dénomination « beurre ».


When granting derogations for the use of the designation "butter", the Commission has to take into account both the risk of confusion for the consumer and the risk of unfair competition.

Lorsque la Commission accorde des dérogations à l'utilisation de la dénomination «beurre», elle doit tenir compte à la fois du risque de confusion pour le consommateur et du risque de concurrence déloyale.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The Regulation reserves the sales designation "butter" for products containing not less than 80% milk-fat content.

D'après ledit règlement, seuls peuvent être commercialisés sous la dénomination de vente «beurre» les produits contenant au moins 80 % de matières grasses laitières.


– (IT) Madam President, ladies and gentlemen, I wish to stress my doubts about the proposal to extend the 2009-2010 intervention period for butter and skimmed milk powder, since this proposal is in danger of turning short-term measures designed for the current crisis in the market into structural measures that would actually restore the dairy farming sector to the position it was in before quotas were introduced.

– (IT) Madame la Présidente, Mesdames et Messieurs, je voudrais exprimer mes doutes concernant la proposition de prolonger la période d’intervention 2009-2010 pour le beurre et le lait écrémé en poudre, dans la mesure où cette proposition risque de transformer les mesures à court terme conçues pour la crise actuelle en mesures structurelles qui replaceraient en fait le secteur de la production laitière dans la position où il se trouvait avant l’introduction des quotas.


To go back to the dairy sector – there are two reports here, one relating to skimmed-milk powder, the other to butter – we should remember that even though we have a quota system which is designed to bring production close to the level of consumption, we still have to spend approximately EUR 3 000 million a year disposing of surpluses, and of the skimmed-milk powder which we produce something like only 37% of it is sold at market value.

Pour en revenir au secteur laitier - il y a deux rapports en la matière, l'un concernant le lait écrémé en poudre et l'autre sur les matières grasses butyriques - nous devons nous rappeler que, même si nous disposons d'un système de quotas visant à amener la production proche du niveau de la consommation, nous devons malgré tout dépenser à peu près 3 milliards d'euros par an pour nous débarrasser des surplus et que seuls 37 % du lait écrémé en poudre que nous produisons sont vendus aux prix du marché.


Whereas Article 3 of Commission Regulation (EC) No 577/97 of 1 April 1997 laying down certain detailed rules for the application of Council Regulation (EC) No 2991/94 laying down standards for spreadable fats and of Council Regulation (EEC) No 1898/87 on the protection of designations used in the marketing of milk and milk products (2), as last amended by Regulation (EC) No 2181/97 (3), establishes rules for the use of the designation 'butter` for composite products as defined in Article 2(3) of Regulation (EEC) No 1898/87; whereas it provides that the minimum milk fat content of composite products with the designation 'butter` is 75 %; ...[+++]

considérant que l'article 3 du règlement (CE) n° 577/97 de la Commission du 1er avril 1997 portant certaines modalités d'application du règlement (CE) n° 2991/94 du Conseil établissant des normes pour les matières grasses tartinables et du règlement (CEE) n° 1898/87 du Conseil concernant la protection de la dénomination du lait et des produits laitiers lors de leur commercialisation (2), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 2181/97 (3) fixe des règles pour l'utilisation de la dénomination «beurre» pour les produits composés tels que définis à l'article 2, paragraphe 3, du règlement (CEE) n° 1898/87; qu'il prévoit que la tene ...[+++]


Since 1973, European legislation has stipulated that the designation ‘chocolate’ must be given to products containing only cocoa and cocoa butter.

Depuis 1973, la législation européenne stipule que la dénomination "chocolat" doit être accordée aux produits ne contenant que du cacao ou du beurre du cacao.


Whereas Regulations (EC) No 2991/94 and (EEC) No 1898/87 cover composite products of which an essential part is butter; whereas, therefore, those products should be dealt with consistently, whilst adhering to the approach employed in Article 2 (3) of Regulation (EEC) No 1898/87; whereas the scope of the abovementioned Article 2 (3) should therefore be defined more clearly with regard to composite products of which an essential part is butter, by laying down an objective criterion for determining whether an essential part of the composite products is actually butter and whether the designation ...[+++]

considérant que les produits composés dont le beurre est une partie essentielle sont visés par le règlement (CE) n° 2991/94 et le règlement (CEE) n° 1898/87, et qu'il est donc nécessaire de les traiter selon une orientation cohérente tout en respectant l'approche retenue par l'article 2 paragraphe 3 du règlement (CEE) n° 1898/87; qu'il convient, en conséquence, de préciser le champ d'application de l'article 2 paragraphe 3 précité en ce qui concerne les produits composés dont le beurre est une partie essentielle en prévoyant un critère objectif pour déterminer si une partie essentielle du produit composé est effectivement du beurre et s ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'designation ‘butter' ->

Date index: 2024-02-03
w