Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Control quality standards of food
Ensure food quality
Ensure quality in food
Ensure safety of food
Food Quality Initiative
Food Safety and Food Quality Program
Food analysis
Food hygiene
Food product safety
Food quality inspection
Food quality inspector
Food quality safety
Food safety
Food safety inspector
Food safety officer
Guarantee quality of food served
Inspection of food quality
Quality controller
Safety of food
Serve food according to quality standards
Supervise food quality
Supervise quality of food

Vertaling van "community food quality " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
ensure quality in food | serve food according to quality standards | ensure food quality | guarantee quality of food served

assurer la qualité alimentaire


control quality standards of food | supervise quality of food | ensure safety of food | supervise food quality

contrôler la qualité des plats | garantir la qualité des plats | superviser la qualité de la nourriture | vérifier la qualité des plats


Directorate 2 - Agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection | Directorate 2 - Fisheries, Food and Health | Directorate 2 - Fisheries, Food chain and Veterinary questions | Directorate for agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Code ...[+++]

Direction 2 - Pêche, alimentation et santé | Direction 2 - Pêche, questions de la chaîne alimentaire et vétérinaire | Direction 2 - Structures agricoles, développement rural, questions agromonétaires et agrofinancières, phytosanitaire, produits biologiques, qualité des aliments, OGM, codex alimentarius, protection des végétaux


food analysis | food quality inspection | inspection of food quality

analyse de denrées alimentaires | analyse de produits alimentaires


food analysis | food quality inspection | inspection of food quality

analyse des denrées alimentaires | analyse des produits alimentaires


food quality inspector | food safety officer | food safety inspector | quality controller

inspectrice en sécurité des aliments | inspectrice en sécurité des denrées alimentaires | inspecteur en sécurité des aliments | inspecteur en sécurité des aliments/inspectrice en sécurité des aliments


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

sécurité des aliments [ innocuité des aliments | innocuité des produits alimentaires | salubrité des aliments | salubrité des produits alimentaires | sécurité qualitative de l'alimentation | sécurité sanitaire des aliments ]


Office of Strategic Planning, Communications and Quality

Bureau de la planification stratégique, des communications et de la qualité


Food Safety and Food Quality Program

Programme d'assurance de la salubrité et de la qualité des aliments


Food Quality Initiative

Initiative d'assurance de la qualité des aliments
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Consumer preferences, attitudes, needs, behaviour, lifestyle and education as well as the cultural component of food quality will be addressed, and communication between consumers and the food chain research community and its stakeholders will be enhanced in order to improve public understanding of food production generally and to enable informed choice, sustainable and healthy consumption and their impacts on production, inclusive growth and quality of life, especially of vulnerable groups.

Les préférences, les comportements, les besoins, les styles de vie et l'éducation des consommateurs et le volet culturel de la qualité des aliments seront étudiés, et la communication entre les consommateurs et la communauté des chercheurs dans le domaine de la chaîne alimentaire et ses parties prenantes sera renforcée, afin d'aider le public à mieux comprendre la production alimentaire en général et de lui permettre d'opérer un choix éclairé, à adopter des modes de consommation durables et sains et à prendre conscience des conséquenc ...[+++]


Witnesses: From Health Canada: Denis Gauthier, Assistant Deputy Minister, Information, Analysis and Connectivity Branch; Jerry Lee, Director, Infostructure Systems Management Division, Information, Analysis and Connectivity Branch; Mimi Breton, Executive Director, Hepatitis C Division, Health Promotion and Programs Branch; Catherine Stewart, Director, Policy Development and Coordination Division, Health Promotion and Programs Branch; David Fransen, Director general, Population Health Directorate, Health Promotion and Programs Branch; Janet Davies, Director, Strategies and Systems for Health Directorate, Health Promotion and Programs Branch; Joel Weiner, A/Director General, Policy, Planning and Coordination Directorate, Health Protecti ...[+++]

Témoins : De Santé Canada : Denis Gauthier, sous-ministre adjoint, Direction générale de l'information, de l'analyse et de la connectivité; Jerry Lee, directeur, Division de la gestion des systèmes de l'infostructure, Direction générale de l'information, de l'analyse et de la connectivité; Mimi Breton, directrice exécutive, Division de l'hépatite C, Direction générale de la promotion et des programmes de la santé; Catherine Stewart, directrice, Division de l'élaboration et de la coordination des politiques, Direction générale de la promotion et des programmes de la santé; David Fransen, directeur général, Direction de la santé de la population, Direction générale de la promotion et des programmes de la santé; Janet Davies, directrice, ...[+++]


Consumer preferences, attitudes, needs, behaviour, lifestyle and education as well as the cultural component of food quality will be addressed, and communication between consumers and the food chain research community and its stakeholders will be enhanced in order to improve public understanding of food production generally and to enable informed choice, sustainable and healthy consumption and their impacts on production, inclusive growth and quality of life, especially of vulnerable groups.

Les préférences, les comportements, les besoins, les styles de vie et l'éducation des consommateurs et le volet culturel de la qualité des aliments seront étudiés, et la communication entre les consommateurs et la communauté des chercheurs dans le domaine de la chaîne alimentaire et ses parties prenantes sera renforcée, afin d'aider le public à mieux comprendre la production alimentaire en général et de lui permettre d'opérer un choix éclairé, à adopter des modes de consommation durables et sains et à prendre conscience des conséquenc ...[+++]


be for Community food quality schemes, or for those recognised by the Member States which comply with precise criteria to be defined in accordance with the procedure referred to in Article 90(2); schemes whose sole purpose is to provide a higher level of control of respect of obligatory standards under Community or national law shall not be eligible for support.

est destinée aux régimes communautaires de qualité alimentaire ou à ceux qui sont reconnus par les États membres et qui satisfont à des critères précis à définir conformément à l'article 90, paragraphe 2; les régimes dont l'objectif est uniquement d'assurer un contrôle plus strict du respect des normes obligatoires en application de la législation communautaire ou nationale ne peuvent bénéficier de l'aide.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
With regard to the quality of agricultural production and products, a set of measures on meeting standards by farmers based on Community legislation, encouraging participation of farmers in food quality schemes and supporting producer groups for information and promotion activities should be made available.

En ce qui concerne la qualité de la production et des produits agricoles, il convient de prévoir une série de mesures visant à aider les agriculteurs à satisfaire aux normes fondées sur la législation communautaire, à encourager la participation des agriculteurs à des régimes de qualité alimentaire et à soutenir les groupements de producteurs dans leurs actions d'information et de promotion.


The aim of the measure providing support for farmers participating in Community or national food quality schemes is to provide consumers with assurances on the quality of the product or the production process used as a result of their participation in such schemes, to achieve added value for agricultural primary products and enhance market opportunities.

La mesure d'aide aux agriculteurs participant aux régimes de qualité alimentaire communautaires ou nationaux a pour objectif de fournir au consommateur des garanties quant à la qualité du produit ou du processus de production utilisé dans le cadre de ces régimes, d'accroître la valeur ajoutée des produits agricoles primaires et de renforcer les débouchés commerciaux.


It calls on the Commission to provide an analysis of the impact of current and future price packages on consumer prices, food quality, health, the environment and rural communities.

Enfin, le Comité propose que soit étudié l'effet du "paquet" actuel et futur des propositions de prix, en tenant compte des prix à la consommation, de la qualité des produits alimentaires, de la santé, de l'environnement et de la société dans les zones rurales.


–noted delegations' agreement in principle to the main points of the Green Paper and in particular the six basic goals for Community food law suggested by the Commission to guarantee a high level of protection for consumers; –stressed the importance of consumers' legitimate expectations about quality and transparency of information also being taken into account, and of safeguarding competitiveness and conditions of fair competition for Community agricultural products on the markets.

constaté un accord de principe des délégations avec les grandes lignes du Livre vert et notamment avec les six objectifs de base pour la législation alimentaire communautaire suggérés par la Commission, en vue de garantir un haut niveau de protection des consommateurs ; souligné l'importance de prendre également en compte les attentes légitimes des consommateurs en matière de qualité et de transparence de l'information ainsi que de sauvegarder la compétitivité et des conditions de concurrence équitables des produits agricoles commun ...[+++]


To this end the Commission intends to submit proposals for Community legislation necessary to provide a clear legal framework and measures will be proposed relating to geographical origins and food quality seals.

A cette fin, la Commission envisage de soumettre des propositions visant à établir une législation communautaire indispensable à la création d'un cadre juridique clair et des mesures seront proposées au sujet de l'origine géographique et des labels de qualité.


The success of such a policy will depend to a large extent on the satisfactory provision of information for farmers, traders and consumers regarding Community measures relating to food quality.

Le succès d'une telle politique dépendra, dans une large mesure, de la bonne information des agriculteurs, des négociants et des consommateurs en ce qui concerne l'action de la Communauté en matière de qualité des produits alimentaires.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'community food quality' ->

Date index: 2021-03-24
w