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Aspects of chocolate that are chemical
Begin chocolate moulding line
Chemical aspects of chocolates
Chemical components of chocolate
Chemical composition of chocolate
Chocolate history
Chocolate past
History of chocolate
Launch chocolate moulding line
Start up chocolate moulding line
Starting up chocolate moulding line
Traditions of chocolate

Vertaling van "chocolate act " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
chocolate history | chocolate past | history of chocolate | traditions of chocolate

histoire du chocolat


chemical components of chocolate | chemical composition of chocolate | aspects of chocolate that are chemical | chemical aspects of chocolates

caractéristiques chimiques des chocolats


begin chocolate moulding line | starting up chocolate moulding line | launch chocolate moulding line | start up chocolate moulding line

lancer une ligne de moulage de chocolat


Directive 2000/36/EC of the European Parliament and of the Council of 23 June 2000 relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption [See amending act(s)].

Directive 2000/36/CE du Parlement européen et du Conseil, du 23 juin 2000, relative aux produits de cacao et de chocolat destinés à l’alimentation humaine [Voir acte(s) modificatif(s)].


Directive 2000/36/EC of the European Parliament and of the Council of 23 June 2000 relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption [See amending act(s)].

Directive 2000/36/CE du Parlement européen et du Conseil, du 23 juin 2000, relative aux produits de cacao et de chocolat destinés à l’alimentation humaine [Voir acte(s) modificatif(s)].


Whereas the scientific research on certain of these substances has not yet been completed and therefore it is not possible to take a final decision on whether or not the use of Brilliant blue FCF, Brown FK, Chocolate brown HT, Red 2G, Riboflavin-5'-phosphate, and Yellow 2G, and the substances listed in the Act of Accession for diluting or dissolving colouring matters, should be authorized within the Community,

considérant que les recherches scientifiques sur certaines de ces substances ne sont pas encore achevées et que, de ce fait, il n'est pas possible d'arrêter une décision définitive quant à l'autorisation d'utilisation dans la Communauté du bleu brillant FCF, du brun FK, du brun chocolat HT, du rouge 2 G, de la riboflavine-5'-phosphate, du jaune 2 G ainsi que des substances figurant dans l'acte d'adhésion pour la dilution des matières colorantes,


Directive 2000/36/EC of the European Parliament and of the Council of 23 June 2000 relating to cocoa and chocolate products intended for human consumption [See amending act(s)].

Directive 2000/36/CE du Parlement européen et du Conseil, du 23 juin 2000, relative aux produits de cacao et de chocolat destinés à l’alimentation humaine [Voir acte(s) modificatif(s)].




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Date index: 2023-11-30
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