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Achieve chilling processes to food products
Brass chill
Brass chills
Brass founder's ague
Brass-founder's ague
Brass-founder's fever
Brass-founders' ague
Brassfounder's fever
Brassfounders' ague
Brassfounders' chills
Brassfounders' disease
Brassfounders's ague
Brazie
Brazier's chill
Braziers' chill
Breathing protection must be worn
Breathing protection required
Carry out chilling processes to food products
Chill
Chill candles in baths
Chill factor
Chill inserted in mould
Chill mould
Concentrated rectified must
Cool a candle in the bath
Cool candles in baths
Creation of different chilled prepared meals
Development of different chilled prepared meals
Electrotyping shell
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Face mask must be worn
Manufacturing of different chilled prepared meals
Permanent mold
Permanent mould
Preparation of different chilled prepared meals
Rectified concentrated grape must
Rectified concentrated must
Refresh candles in baths
Respiratory equipment must be used
Spelter chill
Spelter chills
Spelter shakes
Spelter's chill
Spelter's fever
Spelter-workers' ague
Spelter-workers' chills
Spelter-workers' shakes
Spelters' chill
Spelters' shakes
WCF
WCI
Wear gas mask
Wind chill factor
Wind chill index
Wind-chill factor
Wind-chill index
Windchill factor
Windchill index
Zinc chill
Zinc chills
Zinc fever
Zinc fume fever
Zinc-fume fever
Zinc-smelters' ague

Vertaling van "chilling must " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
spelter's chill [ spelters' chill | spelter chill | spelter's fever | spelter shakes | spelters' shakes | spelter-workers' ague | spelter-workers' chills | spelter-workers' shakes | zinc chill | zinc fume fever | spelter chills | zinc chills | zinc fever | zinc-fume fever | zinc-smelters' ague ]

fièvre des zingueurs [ fièvre zincique ]


brass chill [ brass chills | zinc chills | brass-founders' ague | brass-founder's ague | brass founder's ague | brassfounders's ague | brassfounders' ague | brassfounders' chills | brassfounders' disease | brass-founder's fever | brassfounder's fever | brazier's chill | braziers' chill | brazie ]

maladie des fondeurs de laiton [ fièvre des fondeurs de laiton ]


creation of different chilled prepared meals | development of different chilled prepared meals | manufacturing of different chilled prepared meals | preparation of different chilled prepared meals

fabrication de plats préparés réfrigérés


achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

exécuter des opérations de réfrigération de produits alimentaires


wind chill index [ wind-chill index | windchill index | wind chill factor | wind-chill factor | windchill factor | chill factor ]

indice de refroidissement éolien [ IRE | indice du refroidissement du vent | indice du refroidissement éolien | facteur de refroidissement du vent | facteur de refroidissement dû au vent | facteur de refroidissement éolien | facteur éolien | indice de froideur du vent ]


wind chill index | WCI | wind-chill index | windchill index | wind chill factor | windchill factor | WCF | wind-chill factor

indice de refroidissement éolien | IRE | facteur de refroidissement éolien


breathing protection required | breathing protection must be worn | wear gas mask | respiratory equipment must be used | face mask must be worn

masque obligatoire | port du masque obligatoire | protection obligatoire des voies respiratoires | obligation de protéger les voies respiratoires


concentrated rectified must | rectified concentrated grape must | rectified concentrated must

moût concentré rectifié | moût de raisins concentré rectifié | MCR [Abbr.]


chill mould | chill | chill inserted in mould | electrotyping shell | permanent mould | permanent mold

coquille | moule métallique


cool a candle in the bath | refresh candles in baths | chill candles in baths | cool candles in baths

refroidir des bougies dans des bains
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Chilling must begin within a reasonable period of time after killing and achieve a temperature throughout the meat of not more than 7oC.

La réfrigération doit commencer dans un délai raisonnable suivant la mise à mort et atteindre dans toute la viande une température ne dépassant pas 7 oC.


Chilling must begin within a reasonable period of time after killing and achieve a temperature throughout the meat of not more than 7 °C.

La réfrigération doit commencer dans un délai raisonnable suivant la mise à mort et atteindre dans toute la viande une température ne dépassant pas 7 °C.


Chilling must begin within a reasonable period of time of killing and achieve a temperature throughout the meat of not more than 4 °C.

La réfrigération doit commencer dans un délai raisonnable suivant la mise à mort et atteindre dans toute la viande une température ne dépassant pas 4 °C.


Chilling must begin within a reasonable period of time of killing and achieve a temperature throughout the meat of not more than 4oC.

La réfrigération doit commencer dans un délai raisonnable suivant la mise à mort et atteindre dans toute la viande une température ne dépassant pas 4 oC.


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4. Chilling must begin within a reasonable period of time of killing and achieve a temperature throughout the meat of not more than 4°C.

4. La réfrigération doit commencer dans un délai raisonnable suivant la mise à mort et atteindre dans toute la viande une température ne dépassant pas 4 °C.


5. Chilling must begin within a reasonable period of time after killing and achieve a temperature throughout the meat of not more than 7°C.

5. La réfrigération doit commencer dans un délai raisonnable suivant la mise à mort et atteindre dans toute la viande une température ne dépassant pas 7 °C.


(a)Unless other specific provisions provide otherwise, post-mortem inspection must be followed immediately by chilling in the slaughterhouse to ensure a temperature throughout the meat of not more than 3 °C for offal and 7 °C for other meat along a chilling curve that ensures a continuous decrease of the temperature.

a)sauf dispositions contraires, l'inspection post mortem doit être suivie immédiatement d'une réfrigération dans l'abattoir afin d'assurer, dans toutes les parties de la viande, une température ne dépassant pas 3 °C pour les abats et 7 °C pour les autres viandes, selon une courbe assurant une diminution continue de la température.


4. In vessels equipped for chilling fishery products in cooled sea water, tanks must incorporate devices for achieving a uniform temperature throughout the tanks; a chilling rate must be achieved which ensures that the mix of fish and sea water reaches 3°C at the most 6 hours after loading and 0°C at the most after 16 hours.

4. Dans les bateaux équipés pour la réfrigération des produits de la pêche dans de l'eau de mer réfrigérée, les citernes doivent être dotées d'un système y assurant une température homogène; le taux de réfrigération doit être tel que le mélange de poissons et d'eau de mer atteigne 3 °C six heures au plus après le chargement et 0 °C après seize heures au plus.


Minced meat made from chilled meat must be produced within the following time-limits:

si de la viande hachée est produite à partir de viandes réfrigérées, elle doit l'être dans les délais suivants:


(b) Minced meat made from chilled meat must be produced within the following time-limits:

(b) Si de la viande hachée est produite à partir de viandes réfrigérées, elle doit l'être dans les délais suivants:




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'chilling must' ->

Date index: 2022-11-09
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