Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agreement was made
Bronchitis of cheese makers
Cheese
Cheese made from sheep's milk
Cheese made from sour milk
Cheese of sheep's milk
Cheese washer's asthma
Cheese washer's disease
Cheese washer's lung
Cheese worker's lung
Cheesewasher's disease
Cheesewasher's lung
Cottage cheese
Cream cheese
Dairy cheese
Ewe's milk cheese
Farm cheese
Farm-made cheese
Farmhouse cheese
Farmstead cheese
Fresh cheese
Hard cheese made with high scald
Home-made cheese

Traduction de «cheese was made » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
farmstead cheese [ farm cheese | farm-made cheese | farmhouse cheese ]

fromage fermier


farmstead cheese | farmhouse cheese | farm cheese | farm-made cheese

fromage fermier




cheese made from sheep's milk | cheese of sheep's milk | ewe's milk cheese

fromage de brebis






bronchitis of cheese makers | cheese washer's asthma | cheese washer's disease | cheese washer's lung | cheese worker's lung | cheesewasher's disease | cheesewasher's lung

maladie des laveurs de fromage


fresh cheese [ cottage cheese | cream cheese ]

fromage frais [ petit-suisse ]


agreement was made

signature de l'accord [ accord signé ]


hard cheese made with high scald

fromage à pâte pressée cuite
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
As I described, France, generally supported by the EEC, believes that raw milk soft cheese can be produced safely, at the same level of safety as that given by making soft cheese from pasteurized milk, if you go through this whole number of steps: veterinary oversight of the herd, very good hygienic practices on the farm, very hygienic practices with respect to the milk collection, standards for the raw milk, strict restrictions as to the hygienic conditions for the raw milk cheese production, and perhaps also an additional label that says this cheese was made from raw milk.

Comme je l'ai déjà expliqué, la France, qui bénéficie généralement de l'appui de la CEE, soutient que le fromage de lait cru à pâte molle peut être produit en toute sécurité, tout autant que s'il était fabriqué à partir de lait pasteurisé, si on prend les précautions suivantes: surveillance du troupeau par des vétérinaires; respect de règles d'hygiène strictes à la ferme, notamment au moment de la traite; application de normes pour le lait cru; imposition de restrictions rigoureuses concernant les règles d'hygiène à respecter dans le processus de fabrication du fromage de lait cru; et, peut-être, obligation d'imprimer sur l'emballage du fromage un ...[+++]


They were not aware - nor was a minister of Italian origin - that Parmesan cheese was made from heated milk.

Ils ne savaient pas - pas plus d'ailleurs qu'un certain ministre d'origine italienne - que le fromage parmesan était fabriqué à partir de lait ayant subi un traitement thermique.


The cheese is made from raw sheep's milk and saffron crocus (also from Enna), pepper and salt are used in its production.

Il est fabriqué à partir de lait de brebis cru, de safran (provenant également de cette province), de poivre et de sel.


Cheeses not made in line with the “Parmigiano Reggiano” specification continue to be sold on German territory under the name “Parmesan”, which in the eyes of the Commission is a translation through French of “Parmigiano Reggiano”, as is shown by published material dating from 1516 to the present time and by other elements underscoring the indissoluble link between the two names.

Or, des fromages non conformes au cahier des charges inhérent à la dénomination «Parmigiano Reggiano» continuent d'être commercialisés sur le territoire allemand sous la dénomination «Parmesan», bien que cette dernière constitue aux yeux de la Commission une traduction, d’inspiration francophone, de la dénomination «Parmigiano Reggiano», comme l’atteste une série d’ouvrages de référence de 1516 à nos jours ainsi que d’autres éléments mettant en évidence une filiation indissoluble entre ces deux dénominations.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Cheeses not made in line with the "Parmigiano Reggiano" specification continue to be sold in German territory under the name "Parmesan", which in the eyes of the Commission is a translation through French of "Parmigiano Reggiano", as is shown by published material dating from 1516 to the present time and by other elements underscoring the indissoluble link between the two names.

Or, des fromages non conformes au cahier des charges inhérent à la dénomination "Parmigiano Reggiano" continuent à faire l'objet sur le territoire allemand d'une commercialisation sous la dénomination "Parmesan", bien que cette dernière constitue aux yeux de la Commission une traduction, d'inspiration francophone, de la dénomination "Parmigiano Reggiano", comme l'attestent une série d'ouvrages de référence bibliographiques s'étendant de 1516 à nos jours ainsi que d'autres éléments mettant en exergue une filiation indissoluble entre ces deux dénominations.


2.2.4 Cheeses made from milk that has undergone a lower heat treatment than pasteurisation and ripened cheeses made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment

2.2.4 Fromages à base de lait ayant subi un traitement thermique moins fort que la pasteurisation et fromages affinés à base de lait ou de lactosérum pasteurisés ou ayant subi un traitement thermique plus fort que la pasteurisation


2.2.5 Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment

2.2.5 Fromages à pâte molle non affinés (fromages frais) à base de lait ou de lactosérum pasteurisés ou ayant subi un traitement thermique plus fort que la pasteurisation


Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment

Fromages à pâte molle non affinés (fromages frais) à base de lait ou de lactosérum pasteurisés ou ayant subi un traitement thermique plus fort que la pasteurisation


1.11 Cheeses, butter and cream made from raw milk or milk that has undergone a lower heat treatment than pasteurisation

1.11 Fromages, beurre et crème fabriqués à partir de lait cru ou de lait traité à une température inférieure à celle de la pasteurisation


Cheeses, butter and cream made from raw milk or milk that has undergone a lower heat treatment than pasteurisation

Fromages, beurre et crème fabriqués à partir de lait cru ou de lait traité à une température inférieure à celle de la pasteurisation




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'cheese was made' ->

Date index: 2025-03-10
w