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Vertaling van "characteristics during post-mortem " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
A rare metabolic myopathy with characteristics of muscle cramping and/or stiffness after exercise (especially during heat exposure), post-exertional rhabdomyolysis and myoglobinuria and elevation of serum creatine kinase. Caused by mutation in the SL

myopathie métabolique par défaut de transport du lactate
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Where the epidemiological or other data from the holding of provenance of the animals, the food chain information or the findings of ante-mortem inspection or post-mortem visual detection of relevant abnormalities indicate possible risks to public health, animal health or animal welfare, the official veterinarian should have the possibility to decide which palpations and incisions must be carried out during post-mortem inspection in order to decide if the meat is fit for human consumption.

Lorsque les données épidémiologiques ou d’autres données provenant de l’exploitation d’origine des animaux, les informations sur la chaîne alimentaire, les résultats de l’inspection ante mortem ou la détection visuelle post mortem d’anomalies significatives suggèrent l’existence de risques pour la santé publique, la santé animale ou le bien-être des animaux, le vétérinaire officiel doit avoir la possibilité de décider quelles palpations et incisions doivent être effectuées lors de l’inspection post mortem pour déterminer si la viande est propre à la consommation humaine.


The use of those manual techniques during post-mortem inspection should be limited to suspect pigs identified, inter alia, through post-mortem visual detection of relevant abnormalities.

L’utilisation de ces techniques manuelles lors de l’inspection post mortem doit être limitée aux porcs suspects repérés à la suite, entre autres, de la détection visuelle post mortem d’anomalies significatives.


In accordance with Regulation (EC) No 854/2004, the competent authority may decide that the official veterinarian need not be present at all times during post-mortem inspections in certain slaughterhouses or game handling establishments identified on the basis of a risk analysis.

Conformément au règlement (CE) no 854/2004, l’autorité compétente peut décider qu’il n’est pas nécessaire que le vétérinaire officiel soit présent tout au long des inspections post mortem dans certains abattoirs ou établissements de traitement du gibier déterminés sur la base d’une analyse de risques.


(a) In accordance with point 2(b) of Chapter II of Section III of Annex I to Regulation (EC) No 854/2004, the competent authority may decide that the official veterinarian need not be present at all times during post-mortem inspection, provided that the following conditions are complied with:

a) Conformément au point 2 b) du chapitre II de la section III de l’annexe I du règlement (CE) no 854/2004, l’autorité compétente peut décider qu’il n’est pas nécessaire que le vétérinaire officiel soit présent tout au long de l’inspection post mortem, sous réserve que les conditions suivantes soient satisfaites:


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In addition to the cases provided for in Section II, Chapter V, meat presenting during post-mortem inspection any of the characteristics listed in paragraph 3(e) of Part A are to be declared unfit for human consumption.

Outre les cas visés à la section II, chapitre V, les viandes doivent être déclarées impropres à la consommation humaine lorsqu'elles présentent, lors de l'inspection post mortem, l'une des caractéristiques énumérées à la partie A, point 3 e).


In addition to the cases provided for in Section II, Chapter V, meat presenting during post-mortem inspection any of the characteristics listed in paragraph 3(e) of Part A is to be declared unfit for human consumption.

Outre les cas visés à la section II, chapitre V, les viandes doivent être déclarées impropres à la consommation humaine lorsqu'elles présentent, lors de l'inspection post mortem, l'une des caractéristiques énumérées à la partie A, point 3 e).


(b)the official veterinarian need not be present at all times during post-mortem inspection if:

b)le vétérinaire officiel n'est pas tenu d'être présent en permanence au cours des inspections post mortem:


- in respect of which the findings listed in paragraph 3 (e) were made during post mortem inspection,

- sur lesquelles les constatations prévues au point 3 e) ont été faites lors de l'inspection post mortem,


(ii) +1 oC and kept at that temperature during transportation to a processing house within a maximum period of 15 days from the post-mortem inspection referred to in (b).

ii) inférieure à +1 oC et être maintenues à cette température au cours de leur transport jusqu'à un atelier de traitement dans un délai maximal de quinze jours à compter de l'inspection post mortem visée au point b).


(i) +7 oC and kept at that temperature during transportation to a processing house within a maximum period of seven days from the post mortem inspection referred to in (b), or

i) inférieure à +7 oC et maintenues à cette température au cours de leur transport jusqu'à un atelier de traitement dans un délai maximal de sept jours à compter de l'inspection post mortem visée au point b)




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Date index: 2021-05-10
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