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Achieve chilling processes to food products
After hour
After hours
After-hour
After-hours
After-hours club
Afterhour
Afterhour club
Afterhours
Assess patients after surgery
Brass chill
Brass chills
Brass founder's ague
Brass-founder's ague
Brass-founder's fever
Brass-founders' ague
Brassfounder's fever
Brassfounders' ague
Brassfounders' chills
Brassfounders' disease
Brassfounders's ague
Brazie
Brazier's chill
Braziers' chill
Carry out chilling processes to food products
Chill
Chill factor
Chill inserted in mould
Chill mould
Club after-hours
Creation of different chilled prepared meals
Development of different chilled prepared meals
Electrotyping shell
Evaluate patient after surgery
Examine patient after surgery
Examine patient after surgical procedure
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Manufacturing of different chilled prepared meals
Permanent mold
Permanent mould
Preparation of different chilled prepared meals
Quick chilling
Rapid chilling
Rave bar
Rave club
Spelter chill
Spelter chills
Spelter shakes
Spelter's chill
Spelter's fever
Spelter-workers' ague
Spelter-workers' chills
Spelter-workers' shakes
Spelters' chill
Spelters' shakes
WCF
WCI
Wind chill factor
Wind chill index
Wind-chill factor
Wind-chill index
Windchill factor
Windchill index
Zinc chill
Zinc chills
Zinc fever
Zinc fume fever
Zinc-fume fever
Zinc-smelters' ague

Vertaling van "after chilling " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
spelter's chill [ spelters' chill | spelter chill | spelter's fever | spelter shakes | spelters' shakes | spelter-workers' ague | spelter-workers' chills | spelter-workers' shakes | zinc chill | zinc fume fever | spelter chills | zinc chills | zinc fever | zinc-fume fever | zinc-smelters' ague ]

fièvre des zingueurs [ fièvre zincique ]


brass chill [ brass chills | zinc chills | brass-founders' ague | brass-founder's ague | brass founder's ague | brassfounders's ague | brassfounders' ague | brassfounders' chills | brassfounders' disease | brass-founder's fever | brassfounder's fever | brazier's chill | braziers' chill | brazie ]

maladie des fondeurs de laiton [ fièvre des fondeurs de laiton ]


creation of different chilled prepared meals | development of different chilled prepared meals | manufacturing of different chilled prepared meals | preparation of different chilled prepared meals

fabrication de plats préparés réfrigérés


wind chill index [ wind-chill index | windchill index | wind chill factor | wind-chill factor | windchill factor | chill factor ]

indice de refroidissement éolien [ IRE | indice du refroidissement du vent | indice du refroidissement éolien | facteur de refroidissement du vent | facteur de refroidissement dû au vent | facteur de refroidissement éolien | facteur éolien | indice de froideur du vent ]


achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

exécuter des opérations de réfrigération de produits alimentaires


wind chill index | WCI | wind-chill index | windchill index | wind chill factor | windchill factor | WCF | wind-chill factor

indice de refroidissement éolien | IRE | facteur de refroidissement éolien


rave club | rave bar | after-hours club | afterhour club | club after-hours | after hours | after hour | afterhours | after-hours | afterhour | after-hour

bar techno


chill mould | chill | chill inserted in mould | electrotyping shell | permanent mould | permanent mold

coquille | moule métallique


evaluate patient after surgery | examine patient after surgery | assess patients after surgery | examine patient after surgical procedure

évaluer des patients après une opération chirurgicale


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Regulation (EC) No 2073/2005 lays down a process hygiene criterion for salmonella in poultry carcases of broilers and turkeys after chilling in slaughterhouses.

Le règlement (CE) no 2073/2005 établit un critère d’hygiène du procédé en ce qui concerne les salmonelles dans les carcasses de poulets et de dindons après le ressuage en abattoir.


When testing against the process hygiene criterion set out in Row 2.1.5 of Chapter 2 for salmonella in poultry carcases in slaughterhouses, neck skins from a minimum of 15 poultry carcases shall be sampled at random after chilling during each sampling session.

Pour les analyses visant à s’assurer du respect du critère d’hygiène du procédé défini au chapitre 2, ligne 2.1.5, concernant les salmonelles dans les carcasses de volailles dans les abattoirs, des échantillons de peau du cou sont prélevés de manière aléatoire sur un minimum de quinze carcasses de volailles après le ressuage lors de chaque séance d’échantillonnage.


For the Salmonella analyses, a minimum of 15 carcases shall be sampled at random during each sampling session and after chilling.

Pour les analyses portant sur Salmonella, un échantillonnage aléatoire est pratiqué sur un minimum de quinze carcasses lors de chaque séance d’échantillonnage et après le ressuage.


When testing against the process hygiene criterion set out in Row 2.1.5 of Chapter 2 for salmonella in poultry carcases in slaughterhouses, neck skins from a minimum of 15 poultry carcases shall be sampled at random after chilling during each sampling session.

Pour les analyses visant à s’assurer du respect du critère d’hygiène du procédé défini au chapitre 2, ligne 2.1.5, concernant les salmonelles dans les carcasses de volailles dans les abattoirs, des échantillons de peau du cou sont prélevés de manière aléatoire sur un minimum de quinze carcasses de volailles après le ressuage lors de chaque séance d’échantillonnage.


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For the Salmonella analyses, a minimum of 15 carcases shall be sampled at random during each sampling session and after chilling.

Pour les analyses portant sur Salmonella, un échantillonnage aléatoire est pratiqué sur un minimum de quinze carcasses, lors de chaque séance d'échantillonnage et après le ressuage.


(e)If, after chilling, MSM is not processed within 24 hours, it must be frozen within 12 hours of production and reach an internal temperature of not more than –18 °C within six hours.

e)si, après réfrigération, les VSM ne sont pas traitées dans les vingt-quatre heures, elles doivent être congelées dans les douze heures de leur production et atteindre une température à cœur ne dépassant pas - 18 °C dans les six heures.


If, after chilling, MSM is not processed within 24 hours, it must be frozen within 12 hours of production and reach an internal temperature of not more than –18 °C within six hours.

si, après réfrigération, les VSM ne sont pas traitées dans les vingt-quatre heures, elles doivent être congelées dans les douze heures de leur production et atteindre une température à cœur ne dépassant pas - 18 °C dans les six heures.


If, after chilling, MSM is not processed within 24 hours, it must be frozen within 12 hours of production and reach an internal temperature of not more than –18 °C within six hours.

si, après réfrigération, les VSM ne sont pas traitées dans les vingt-quatre heures, elles doivent être congelées dans les douze heures de leur production et atteindre une température à cœur ne dépassant pas - 18 °C dans les six heures;


2. The weight to be taken into consideration shall be the weight of the carcase after chilling, or the warm weight of the carcase established as soon as possible after slaughter, reduced by 2 %.

2. Le poids à prendre en considération est celui de la carcasse après refroidissement, ou celui de la carcasse constaté à chaud, le plus rapidement possible après l'abattage, diminué de 2 %.


2. The weight to be taken into consideration shall be the weight of the carcase after chilling, or the warm weight of the carcase established as soon as possible after slaughter, reduced by 2 %.

2. Le poids à prendre en considération est celui de la carcasse après refroidissement, ou celui de la carcasse constaté à chaud, le plus rapidement possible après l'abattage, diminué de 2 %.




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Date index: 2025-07-31
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