Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assess vineyard quality
Establishing of a vineyard
Evaluate quality of vineyard
Evaluate vineyard quality
Manage technical aspects of vineyard production
Manage vineyard floor
Planting of a vineyard
Tending floor of vineyard
Tending vineyard floor
Vineyard
Vineyard disc harrow
Vineyard disk harrow
Vineyard floor tending
Vineyard foreman
Vineyard forewoman
Vineyard owner
Vineyard proprietor
Vineyard quality assessing
Vineyard terroir

Vertaling van "Vineyard terroir " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


managing technical aspects of vineyard production process | technical aspects of vineyard production process managing | controlling technical aspects of vineyard production process | manage technical aspects of vineyard production

gérer les aspects techniques de la production viticole


tending floor of vineyard | vineyard floor tending | manage vineyard floor | tending vineyard floor

gérer les terres d’un vignoble


assess vineyard quality | vineyard quality assessing | evaluate quality of vineyard | evaluate vineyard quality

évaluer la qualité d’un vignoble


vineyard disk harrow [ vineyard disc harrow ]

pulvériseur vigneron


vineyard foreman [ vineyard forewoman ]

contremaître de vignoble [ contremaîtresse de vignoble | contremaître d'exploitation viticole | contremaîtresse d'exploitation viticole ]


establishing of a vineyard | planting of a vineyard

encépagement | établissement d'un vignoble | peuplement d'un vignoble


vineyard owner | vineyard proprietor

propriétaire de vigne


access to the vineyard,approach to the vineyard

accès au vignoble


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
They do work on arid viticulture, vineyard ecology and terroir, crop protection, oenology, and wine sensory quality to assist the wine industry.

Ils mènent tous deux des travaux sur la viticulture en milieu aride, l'écologie et le terroir des vignobles, la protection des cultures, l'oenologie et la qualité sensorielle des vins pour aider l'industrie du vin.


23. Considers that the objective Community criteria restricting the possibility of permanent abandonment may include the following: (a) vineyards in mountainous, coastal and island regions mainly producing wines with geographical indications; (b) vineyards on slopes where soil erosion and the loss of biodiversity must be prevented or in traditional regions of historical importance; (c) vineyards producing wines with a commercial outlet; (d) vineyards where excessive reduction would threaten the existence of a whole terroir or a registered des ...[+++]

23. estime que les critères communautaires objectifs limitant la possibilité d'abandon définitif pourraient concerner, entre autres, les cas suivants: a) vignobles situés dans des zones montagneuses, côtières et insulaires, produisant principalement des vins à indications géographiques, b) vignobles de coteau, situés dans des zones où l'érosion des sols et la perte de biodiversité doivent être prévenues ou localisés dans des régions de production traditionnelle présentant une importance sur le plan historique, c) vignobles produisant des vins qui ont des débouchés commerciaux, d) vignobles dont la réduction excessive menacerait l'existence de tout un terroir ou d'une ...[+++]


23. Considers that the objective Community criteria restricting the possibility of permanent abandonment may include the following: (a) vineyards in mountainous, coastal and island regions mainly producing wines with geographical indications; (b) vineyards on slopes where soil erosion and the loss of biodiversity must be prevented or in traditional regions of historical importance; (c) vineyards producing wines with a commercial outlet; (d) vineyards where excessive reduction would threaten the existence of a whole terroir or a registered des ...[+++]

23. estime que les critères communautaires objectifs limitant la possibilité d'abandon définitif pourraient concerner, entre autres, les cas suivants: a) vignobles situés dans des zones montagneuses, côtières et insulaires, produisant principalement des vins à indications géographiques, b) vignobles de coteau, situés dans des zones où l'érosion des sols et la perte de biodiversité doivent être prévenues ou localisés dans des régions de production traditionnelle présentant une importance sur le plan historique, c) vignobles produisant des vins qui ont des débouchés commerciaux, d) vignobles dont la réduction excessive menacerait l'existence de tout un terroir ou d'une ...[+++]


25. Considers that the objective Community criteria restricting the possibility of permanent abandonment may include the following: (a) vineyards in mountainous, coastal and island regions mainly producing wines with geographical indications; (b) vineyards on slopes where soil erosion and the loss of biodiversity must be prevented or in traditional regions of historical importance; (c) Vineyards producing wines with a commercial outlet; (d) vineyards where excessive reduction would threaten the existence of a whole terroir or a registered des ...[+++]

25. estime que les critères communautaires objectifs limitant la possibilité d'abandon définitif pourraient concerner, entre autres, les cas suivants: a) vignobles situés dans des zones montagneuses, côtières et insulaires, produisant principalement des vins à indications géographiques, b) vignobles de coteau, situés dans des zones où l'érosion des sols et la perte de biodiversité doivent être prévenues ou localisés dans des régions de production traditionnelle présentant une importance sur le plan historique, c) vignobles produisant des vins qui ont des débouchés commerciaux, d) vignobles dont la réduction excessive menacerait l'existence de tout un terroir ou d'une ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Vineyard terroir' ->

Date index: 2022-10-06
w