Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Becoming rancid
Butyric spoilage
Calcium oxide
Carbon monoxide
Color estimation of oxide thickness
Colour estimation of oxide thickness
Diiron trioxide
Ferric iron oxide
Ferric oxide
Ferric sesquioxide
Ferric trioxide
Ferric-iron oxide
Hydrogen peroxide
IVD
IVPO
IVPO process
Inside chemical vapor deposition
Inside deposition process
Inside process
Inside vapor deposition
Inside vapor phase oxidation
Inside vapor phase oxidation process
Inside vapor-phase oxidation process
Inside vapour deposition
Inside vapour deposition process
Inside vapour phase oxidation
Inside vapour phase oxidation process
Iron
Jeweler's rouge
Malodorous fermentation
Nitrogen oxide
OVPO
OVPO process
Outside chemical vapor deposition
Outside vapor deposition
Outside vapor phase oxidation
Outside vapor phase oxidation process
Outside vapor-phase oxidation process
Outside vapour deposition process
Outside vapour phase oxidation
Outside vapour phase oxidation process
Oxidative rancidity
Oxide
Oxide color
Oxide colour
Oxidizing ability of the atmosphere
Oxidizing capacity
Oxidizing capacity of the atmosphere
Peroxide
Rancid odor
Rancid odour
Rancidity
Rancidness
Red ferric oxide
Red iron oxide
Red iron trioxide
Tendency to go rancid
Titanium dioxide

Traduction de «Oxidative rancidity » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






becoming rancid | butyric spoilage | malodorous fermentation | tendency to go rancid

rancissement


iron(III) oxide [ diiron trioxide | ferric oxide | ferric iron oxide | ferric-iron oxide | ferric sesquioxide | ferric trioxide | jeweler's rouge | red ferric oxide | red iron oxide | red iron trioxide ]

oxyde de fer(III) [ trioxide de difer | oxyde ferrique | oxyde de fer ferrique | oxyde brun de fer | oxyde rouge de fer | sesquioxyde de fer | sesquioxyde ferrique ]


outside vapor-phase oxidation process | outside vapor phase oxidation process | outside vapour phase oxidation process | OVPO process | outside vapour deposition process | outside vapor phase oxidation | outside vapour phase oxidation | OVPO | outside chemical vapor deposition | outside vapor deposition

méthode de dépôt externe en phase vapeur | procédé extérieur d'oxydation en phase vapeur | procédé d'oxydation en phase vapeur externe | procédé extérieur | oxydation en phase vapeur externe | dépôt chimique en phase vapeur à l'extérieur | dépôt en phase vapeur à l'extérieur | dépôt à l'extérieur | méthode OVPO | procédé OVPO | OVPO


inside vapor-phase oxidation process | inside vapor phase oxidation process | inside vapour phase oxidation process | IVPO process | inside deposition process | inside vapour deposition process | inside vapor phase oxidation | inside vapour phase oxidation | IVPO | inside process | inside vapor deposition | inside vapour deposition | IVD | inside chemical vapor deposition

méthode de pôt interne en phase vapeur | procédé de dépôt intérieur | procédé interne | procédé intérieur | dépôt chimique en phase vapeur à l'intérieur | dépôt en phase vapeur à l'intérieur | dépôt à l'intérieur | technique IVPO | procédé I. P. O. | I. P.


oxidizing ability of the atmosphere | oxidizing capacity of the atmosphere | oxidizing ability/capacity | oxidizing capacity

pouvoir oxydant de l'atmosphère | pouvoir oxydant | capacité oxydante de l'atmosphère | capacité oxydante


color estimation of oxide thickness | colour estimation of oxide thickness | oxide color | oxide colour

mesure de l'épaisseur d'oxyde par l'observation de la couleur


oxide [ calcium oxide | carbon monoxide | hydrogen peroxide | nitrogen oxide | peroxide | titanium dioxide ]

oxyde [ bioxyde de titane | dioxyde de titane | eau oxygénée | oxyde d'azote | oxyde de calcium | oxyde de carbone | paroxyde ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
At the request of some Member States the use of Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325 — 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), as acidity regulators, preservatives and/or anti-oxidants to prevent oxidation and/or rancidity and to increase microbiological stability have been considered and it is appropriate to authorise these uses in all meat preparations to which other ingredients than additives or salt have been added.

À la demande de certains États membres, l'utilisation de l'acide acétique et des acétates (E 260 — 263), de l'acide lactique et des lactates (E 270, E 325 — 327), de l'acide ascorbique et des ascorbates (E 300 — 302), de l'acide citrique et des citrates (E 330 — 333) comme régulateurs d'acidité, conservateurs et/ou antioxydants pour prévenir l'oxydation et/ou le rancissement et améliorer la stabilité microbiologique a été examinée et il convient de l'autoriser dans toutes les préparations de viandes auxquelles des ingrédients autres q ...[+++]


At the request of some Member States the use of Acetic acid and acetates (E 260 — 263), Lactic acid and lactates (E 270, E 325 — 327), Ascorbic acid and ascorbates (E 300 — 302), Citric acid and citrates (E 330 — 333), as acidity regulators, preservatives and/or anti-oxidants to prevent oxidation and/or rancidity and to increase microbiological stability have been considered and it is appropriate to authorise these uses in all meat preparations to which other ingredients than additives or salt have been added.

À la demande de certains États membres, l'utilisation de l'acide acétique et des acétates (E 260 — 263), de l'acide lactique et des lactates (E 270, E 325 — 327), de l'acide ascorbique et des ascorbates (E 300 — 302), de l'acide citrique et des citrates (E 330 — 333) comme régulateurs d'acidité, conservateurs et/ou antioxydants pour prévenir l'oxydation et/ou le rancissement et améliorer la stabilité microbiologique a été examinée et il convient de l'autoriser dans toutes les préparations de viandes auxquelles des ingrédients autres q ...[+++]


Antioxidants are substances which protect food against deterioration caused by oxidation, such as fat rancidity and colour changes.

Les antioxydants sont des substances qui protègent les aliments contre la détérioration due à l’oxydation, comme le rancissement des matières grasses et les altérations de la couleur.


Antioxidants are substances which protect food against deterioration caused by oxidation, such as fat rancidity and colour changes.

Les antioxydants sont des substances qui protègent les aliments contre la détérioration due à l’oxydation, comme le rancissement des matières grasses et les altérations de la couleur.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘antioxidants’ are substances which prolong the shelf-life of foods by protecting them against deterioration caused by oxidation, such as fat rancidity and colour changes.

Les «antioxydants» sont des substances qui prolongent la durée de conservation des denrées alimentaires en les protégeant des altérations provoquées par l’oxydation, telles que le rancissement des matières grasses et les modifications de la couleur.


‘antioxidants’ are substances which prolong the shelf-life of foods by protecting them against deterioration caused by oxidation, such as fat rancidity and colour changes;

Les «antioxydants» sont des substances qui prolongent la durée de conservation des denrées alimentaires en les protégeant des altérations provoquées par l’oxydation, telles que le rancissement des matières grasses et les modifications de la couleur.


4". antioxidants' are substances which prolong the shelf-life of foods by protecting them against deterioration caused by oxidation, such as fat rancidity and colour changes;

4. Les "antioxydants" sont des substances qui prolongent la durée de conservation des denrées alimentaires en les protégeant des altérations provoquées par l'oxydation, telles que le rancissement des matières grasses et les modifications de la couleur.


TBHQ is used in stabilising oils, fats and foods against oxidative deterioration, retarding the development of rancidity in products and extending their shelf life.

Le TBHQ est utilisé pour stabiliser les huiles, les graisses et les aliments contre leur détérioration par oxydation, retarder le développement du rancissement dans les produits et augmenter leur durée de conservation.


Substances which are added to cosmetic products to inhibit reactions promoted by oxygen, thus avoiding oxidation and rancidity.

Substances ajoutées aux produits de soins capillaires pour le contrôle de la formation pelliculaire.


Rancid: characteristic flavour common to all oils and fats that have undergone a process of auto-oxidation caused by prolonged contact with the air.

Rance: flaveur caractéristique et commune à toutes les huiles et graisses ayant subi un processus d'autoxydation, par suite d'un contact prolongé avec l'air.




D'autres ont cherché : ivpo process     ovpo process     becoming rancid     butyric spoilage     calcium oxide     carbon monoxide     color estimation of oxide thickness     colour estimation of oxide thickness     diiron trioxide     ferric iron oxide     ferric oxide     ferric sesquioxide     ferric trioxide     ferric-iron oxide     hydrogen peroxide     inside chemical vapor deposition     inside deposition process     inside process     inside vapor deposition     inside vapor phase oxidation     inside vapor phase oxidation process     inside vapor-phase oxidation process     inside vapour deposition     inside vapour deposition process     inside vapour phase oxidation     inside vapour phase oxidation process     iron oxide     jeweler's rouge     malodorous fermentation     nitrogen oxide     outside chemical vapor deposition     outside vapor deposition     outside vapor phase oxidation     outside vapor phase oxidation process     outside vapor-phase oxidation process     outside vapour deposition process     outside vapour phase oxidation     outside vapour phase oxidation process     oxidative rancidity     oxide color     oxide colour     oxidizing ability of the atmosphere     oxidizing ability capacity     oxidizing capacity     oxidizing capacity of the atmosphere     peroxide     rancid odor     rancid odour     rancidity     rancidness     red ferric oxide     red iron oxide     red iron trioxide     tendency to go rancid     titanium dioxide     Oxidative rancidity     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Oxidative rancidity' ->

Date index: 2024-03-02
w