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FT muscle fiber
Fast muscle fiber
Fast-twitch fiber
Fast-twitch muscle fiber
Involuntary muscle
Plain muscle
Red muscle fiber
SO muscle fiber
ST muscle fiber
Slow muscle fiber
Slow oxidative muscle fiber
Slow-twitch muscle fiber
Smooth muscle
Type I muscle fiber
Type II muscle fiber
Unstriated muscle
Unstriped muscle
Visceral muscle
White muscle fiber

Vertaling van "Muscle " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
smooth muscle | unstriated muscle | involuntary muscle | unstriped muscle | visceral muscle | plain muscle

muscle lisse | muscle blanc | muscle involontaire


slow-twitch muscle fiber | ST muscle fiber | type I muscle fiber | red muscle fiber | slow muscle fiber | slow oxidative muscle fiber | SO muscle fiber

fibre musculaire à contraction lente | fibre à contraction lente | fibre lente | fibre rouge | fibre de type I | fibre I | fibre ST


fast-twitch muscle fiber | FT muscle fiber | type II muscle fiber | white muscle fiber | fast muscle fiber

fibre musculaire à contraction rapide | fibre à contraction rapide | fibre rapide | fibre blanche | fibre de type II | fibre II | fibre FT


fast-twitch muscle fiber [ FT muscle fiber | fast-twitch fiber | type II muscle fiber | fast muscle fiber ]

fibre musculaire à contraction rapide [ fibre à contraction rapide | fibre rapide | fibre de type II | fibre II ]


(6) A grader shall determine the average muscling score of every lamb carcass by evaluating the muscling of each primal cut, by assigning a score ranging from a minimum of 1 to a maximum of 5 for the muscling of each primal cut, by determining the total muscling score for the primal cuts and by dividing the total muscling score by 3.

(6) Le classificateur détermine la cote musculaire moyenne de chaque carcasse d’agneau en évaluant la musculature de chaque coupe primaire afin d’y accorder une cote qui peut varier d’un minimum de 1 à un maximum de 5 pour chaque coupe et en divisant le total des cotes par trois.


Meat shall be the edible part of the skeletal muscle of an animal that was healthy at the time of slaughter, or muscle that is found in the tongue, diaphragm, heart or oesophagus, and may contain accompanying and overlying fat together with the portions of bone, skin, sinew, nerve and blood vessels that normally accompany the muscle tissue and are not separated from it in the process of dressing, but does not include muscle found in the lips, snout, scalp or ears.

La viande doit être la portion comestible du muscle squelettique d’un animal sain au moment de l’abattage, ou du muscle que l’on trouve dans la langue, le diaphragme, le coeur ou l’oesophage; elle peut renfermer la graisse qui y adhère ou le recouvre, ainsi que les portions d’os, de peau, de tendons, de nerfs ou de vaisseaux sanguins, qui accompagnent normalement le tissu musculaire et n’en sont pas séparés au moment de l’habillage, mais ne comprend pas le muscle trouvé dans les lèvres, le groin ou le museau, la peau de la tête ou les oreilles.


In other words, a stem cell taken from the bone marrow, which is normally involved in making blood, might be able to make muscle; or a stem cell from the muscle, which is normally there to make muscle, might be able to make blood cells if you put it into the bone marrow.

Autrement dit, une cellule souche prélevée dans la moelle osseuse, qui sert normalement à produire des globules, peut aussi produire du muscle; ou une cellule souche provenant du muscle, qui sert normalement à faire du muscle, peut produire des cellules sanguines si elle est placée dans de la moelle osseuse.


It is the stem cells in your muscle that move into place. Those cells fuse in with the existing muscle and they actually create new muscle.

Ce sont les cellules souches de votre muscle qui entrent en jeu. Ces cellules fusionnent avec le muscle existant et elles renouvellent le muscle.


We do not know how uniformly applicable it will be, but in the mouse, people have taken stem cells from bone marrow, where they are supposed to make blood, put them into the muscle and they make muscle.

Nous ne savons pas si ce processus peut être appliqué uniformément mais chez la souris, on a pris des cellules souches de la moelle osseuse, où elles doivent normalement fabriquer du sang, pour les mettre dans un muscle et elles ont fabriqué du muscle.




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Date index: 2025-09-14
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