Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse apple juice for cider production
Analysing apple juice for cider production
Extraction proposition preparation
Fruit juice
Fruit juice concentrate
Juice clarification
Juice extracting equipment
Juice extracting machine
Juice extraction
Juice purification
Mind equipment for oil extraction
Preparation of proposals for extraction
Prepare extraction proposals
Propositions for extraction preparation
Search apple juice for cider production
Tend equipment for oil extraction
Tend equipment for the extraction of oil
Test apple juice for cider production
Watch equipment for oil extraction
Water extracted fruit juice

Traduction de «Juice extraction » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






juice extracting equipment

matériel d'extraction de jus


water extracted fruit juice

jus de fruits obtenu par extraction hydrique


analysing apple juice for cider production | search apple juice for cider production | analyse apple juice for cider production | test apple juice for cider production

analyser du jus de pomme pour la production de cidre


juice clarification | juice purification

épuration du jus


fruit juice [ fruit juice concentrate ]

jus de fruit [ concentré de jus de fruit ]


tend equipment for the extraction of oil | watch equipment for oil extraction | mind equipment for oil extraction | tend equipment for oil extraction

utiliser des machines servant à extraire l’huile


extraction proposition preparation | propositions for extraction preparation | preparation of proposals for extraction | prepare extraction proposals

rédiger des propositions d’extraction
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Tomato Juice shall be the unconcentrated, pasteurized liquid containing a substantial portion of fine tomato pulp extracted from sound, ripe, whole tomatoes from which all stems and other portions unfit for consumption have been removed by any method that does not add water to the liquid and may contain citric acid, salt and a sweetening ingredient in dry form.

Le jus de tomates doit être le liquide, pasteurisé mais non concentré, renfermant une partie substantielle de fine pulpe de tomates, obtenu de tomates saines, mûres et entières, débarrassées des queues et des autres parties impropres à la consommation par n’importe quel procédé qui n’ajoute pas d’eau au liquide, et il peut renfermer de l’acide citrique, du sel et un ingrédient édulcorant à l’état sec.


(a) shall be a product obtained by the mixing or distillation of alcohol from food sources with or over fruits, flowers, leaves or other botanical substances or their juices or with extracts derived by the infusion, percolation or maceration of those botanical substances;

a) doit être un produit obtenu par le mélange ou la distillation d’alcool dérivé de matières premières alimentaires avec ou sur des fruits, des fleurs, des feuilles ou d’autres substances végétales ou leurs jus, ou avec des extraits obtenus par infusion, percolation ou macération de ces substances végétales;


Even in the food processing plants where juice is extracted from foods, it is very difficult to isolate some of the different loads coming from different farms.

Même dans les usines de transformation des aliments où l'on extrait le jus des aliments, il est très difficile d'isoler un chargement provenant d'une ferme d'un autre.


In the case of the by-products obtained from the orange juice extraction process, the Commission concluded that the joint venture would continue to face competitive pressure from the same companies that are already active on the orange juice market.

Pour ce qui est des sous-produits issus du processus d'extraction du jus d'orange, la Commission a conclu que l'entreprise commune continuerait de faire face aux pressions concurrentielles exercées par les mêmes entreprises que celles déjà présentes sur le marché du jus d'orange.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
It will also hold important market positions in a number of by-products obtained from the orange juice extraction process, such as orange oils and essences, orange pulp and citrus pellets. The by-products are used in the production of chemicals and solvents, aromas and fragrances, paints and cosmetics and animal feed.

Elle occupera également une place importante sur les marchés de plusieurs sous-produits issus du processus d’extraction du jus d’orange, tels que les huiles et essences d’orange, la pulpe d'orange ou les pellets d'agrumes, qui entrent dans la production de produits chimiques et de solvants, d'arômes et de parfums, de peintures, de produits cosmétiques et d’aliments pour animaux.


Filter equipment is used to remove nearly all the solid particles from the raw juice extracted.

Le jus de pression brut ainsi obtenu (jus clair) passe dans différents filtres et en sort débarrassé de la quasi-totalité de ses impuretés et de particules solides pour être conduit vers l'évaporateur.


(c) diffusing apparatus for sugar juice extraction (heading No );

c) les diffuseurs de sucrerie (n° );


The product obtained by replacing in the concentrated fruit juice water extracted from that juice during concentration, and restoring the flavours, and, if appropriate, pulp and cells lost from the juice but recovered during the process of producing the fruit juice in question or of fruit juice of the same kind.

Le produit obtenu en remettant dans le jus de fruits concentré l'eau extraite du jus lors de la concentration, ainsi qu'en restituant les arômes et, le cas échéant, les pulpes et les cellules que le jus a perdus mais qui ont été récupérés lors du processus de production du jus de fruits dont il s'agit ou de jus de fruits de la même espèce.


Whereas point 2.2.3.3.2 of Chapter 25 of the Annex to Commission Regulation (EEC) No 2676/90 of 17 September 1990 determining Community methods for the analysis of wines (3), as last amended by Regulation (EEC) No 60/95 (4), describes a method for the analysis of the sulphur dioxide content of grape juice which results in better extraction of that substance than the method used previously in point 13.4 of Chapter 13; whereas this results in higher total sulphur dioxide contents of grape juice analysed, which may exceed the maximum laid down; whereas, in ...[+++]

considérant que le règlement (CEE) n° 2676/90 de la Commission, du 17 septembre 1990, déterminant des méthodes d'analyse communautaires applicables dans le secteur du vin (3), modifié en dernier lieu par le règlement (CE) n° 60/95 (4), décrit dans son annexe au chapitre 25 point 2.2.3.3.2, pour l'analyse de la teneur en dioxyde de soufre des jus de raisins, une méthode qui conduit à une meilleure extraction de cette substance par rapport au mode opératoire utilisé précédemment au chapitre 13 point 13.4; qu'il en résulte des teneurs plus élevées en dioxyde de soufre total des jus de raisins analysés qui peuvent dépasser la limite maximal ...[+++]


(c) Diffusing apparatus for sugar juice extraction (heading No 84.38);

c) les diffuseurs de sucrerie (no 84.38);


w