Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Air compressor governor cut-out pressure
Block out halftone
Blocked-out half-tone
Blockout
Blockout halftone plate
Brake cylinder cut-out valve
Close cut finish
Close-cut halftone
Closecut
Closecut halftone
Cut glass
Cut glass plates
Cut out
Cut out halftone
Cut out wind speed
Cut the glass
Cut-out
Cut-out animation
Cut-out halftone
Cut-out speed
Cut-out wind speed
Cut-outs
Cutout animation
Cuts
Drop out
Film wastes
Governor cut-out pressure
Low pressure safety cut-out
Out cuts
Out takes
Outline
Outline finish engraving
Outline half-tone
Outline halftone
Outs
Pressure switch cut-out period
Regulator switch cut-out period
Rejects
Silhouette
Silhouette half-tone
Silhouette halftone plate
Silhouetted
Silhouetted halftone
Suction pressure safety cut-out
Throwaways
Truck cut-out valve
Use tools to cut out glass

Vertaling van "Cut-out animation " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
cutout animation [ cut-out animation ]

animation de découpages [ animation de découpage ]


cut out | cut-out | cut out halftone | cut-out halftone | outline | silhouetted

détouré


outline halftone | outline half-tone | blockout | silhouette | cut out halftone | blockout halftone plate | silhouette halftone plate | block out halftone | closecut halftone | close-cut halftone | close cut finish | silhouette half-tone | closecut | blocked-out half-tone | silhouetted halftone | drop out | outline finish engraving

simili détouré | cliché simili détouré | simili découpé | similigravure détourée | simili silhouette


cuts | cut-outs | film wastes | out cuts | outs | out takes | rejects | throwaways

chutes


cut-out wind speed [ cut out wind speed | cut-out speed ]

vitesse d'éclipsage [ vitesse de déclenchement | vitesse de coupure ]


brake cylinder cut-out valve | truck cut-out valve

robinet d'isolement de cylindre de frein


low pressure safety cut-out | suction pressure safety cut-out

pressostat de sécurité basse pression


pressure switch cut-out period | regulator switch cut-out period

temps de régulation


cut glass plates | cut the glass | cut glass | use tools to cut out glass

couper du verre


air compressor governor cut-out pressure [ governor cut-out pressure ]

pression de déclenchement du régulateur
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Fresh meat: an official veterinarian must carry out specific checks both before and after animals are killed in slaughterhouses, game handling premises and plants where meat is cut and prepared for sale.

La viande fraîche: un vétérinaire officiel doit exécuter des tâches d’inspection spécifiques avant et après que les animaux ont été mis à mort dans les abattoirs, les établissements de traitement du gibier et les ateliers de découpe qui préparent la viande pour la vente.


Fresh meat: an official veterinarian must carry out specific checks both before and after animals are killed in slaughterhouses, game handling premises and plants where meat is cut and prepared for sale.

La viande fraîche: un vétérinaire officiel doit exécuter des tâches d’inspection spécifiques avant et après que les animaux ont été mis à mort dans les abattoirs, les établissements de traitement du gibier et les ateliers de découpe qui préparent la viande pour la vente.


2. Cuts of meat of bovine animals, fresh, chilled or frozen, with bone in, that do not originate in Chile or a NAFTA country and are classified under tariff item No. 0201. 20.10 or 0202.20.10 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

2. Morceaux de viande non désossée des animaux de l’espèce bovine, frais, réfrigérés ou congelés, qui ne proviennent pas du Chili ou d’un pays ALÉNA et qui sont classés dans les numéros tarifaires 0201.20.10 ou 0202.20.10 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


115. Cuts of meat of bovine animals, fresh, chilled or frozen, with bone in, that do not originate in Chile or a NAFTA country and are classified under tariff item No. 0201. 20.10, 0201.20.20, 0202.20.10 or 0202.20.20 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

115. Morceaux de viande non désossée des animaux de l’espèce bovine, frais, réfrigérés ou congelés, qui ne proviennent ni du Chili ni d’un pays ALÉNA et qui sont classés dans les numéros tarifaires 0201.20.10, 0201.20.20, 0202.20.10 ou 0202.20.20 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
22. Cuts of meat of bovine animals, fresh, chilled or frozen, with bone in, that does not originate in Chile or a NAFTA country and is classified under tariff item No. 0201. 20.20 or 0202.20.20 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

22. Morceaux de viande non désossée des animaux de l’espèce bovine, frais, réfrigérés ou congelés, qui ne proviennent pas du Chili ou d’un pays ALÉNA et qui sont classés dans les numéros tarifaires 0201.20.20 ou 0202.20.20 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


1. Cuts of meat of bovine animals, fresh, chilled or frozen, with bone in, that do not originate in Chile or a NAFTA country and are classified under tariff item No. 0201. 20.10 or 0202.20.10 or under heading No. 98. 04 or 98.26 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

1. Morceaux de viande non désossée des animaux de l'espèce bovine, frais, réfrigérés ou congelés, qui ne proviennent pas du Chili ou d'un pays ALÉNA et qui sont classés dans les numéros tarifaires 0201.20.10 ou 0202.20.10 ou dans les positions 98.04 ou 98.26 de la liste des dispositions tarifaires de l'annexe du Tarif des douanes.


The human factor is of utmost importance also in the cheese’s processing cycle, in particular during the following operations which are all carried out manually on the basis of traditional skills acquired locally: the addition of vegetable rennet, which requires particular skill given that it coagulates less easily than animal rennet; the cutting of the curd, which is carried out gently with the help of a pointed tool (the ‘spino’ whisk); and the moulding, obtained by applying just the right pressure to allow the whey to be properly ...[+++]

Le facteur humain se révèle déterminant également dans le processus de transformation du fromage, en particulier lors des phases précisées ci-après, toutes réalisées manuellement sur la base des compétences acquises traditionnellement dans la région: l’ajout de la présure végétale, qui doit être réalisé avec une certaine habileté compte tenu de la force de coagulation moindre de ce type de présure par rapport à la présure animale, le rompage du caillé, qui est mené délicatement à l’aide d’un instrument pointu (appelé «spino»), et le moulage, qui est le résultat d’une pression effectuée avec une précision particulière afin de favoriser l’ ...[+++]


With a view to ensuring compliance with the conditions laid down for the granting of refunds, it should be provided that the export formalities and, where appropriate, cutting and boning should only be carried out in the Member State in which the animals are slaughtered.

En vue d'assurer le respect des conditions requises pour l'octroi des restitutions, il y a lieu de prévoir que, en tout cas, les formalités d'exportation ainsi que, le cas échéant, les opérations de découpage et de désossage soient effectuées dans l'État membre où les animaux ont été abattus.


11. Member States shall carry out frequent official inspections to verify the correct application of this Part and shall ensure that measures are taken to avoid any contamination, particularly in slaughterhouses, cutting plants, animal waste processing plants, high-risk processing plants or premises approved by the Member States in accordance with Article 7 of Directive 90/667/EEC, butcher shops registered in accordance with point 6, landfill sites and other facilities for storage or incineration.

11. Les États membres effectuent fréquemment des contrôles officiels afin de vérifier l'application correcte de la présente annexe et veillent à l'adoption de mesures afin d'éviter toute contamination, en particulier dans les abattoirs, les ateliers de découpe, les usines de traitement de déchets animaux, les usines de transformation à haut risque ou les locaux agréés par les États membres conformément à l'article 7 de la directive 90/667/CEE, les boucheries enregistrées conformément au point 6, les sites de décharge et autres installations de stockage ou d'incinération.


7. Member States shall carry out frequent official inspections to verify the correct application of this Section and shall ensure that measures are taken to avoid any contamination, particularly in slaughterhouses, cutting plants, animal waste processing plants, high-risk processing plants or premises approved by the Member States in accordance with Article 7 of Directive 90/667/EEC, points of sale to the consumer, landfill sites and other facilities for storage or incineration.

7. Les États membres effectuent fréquemment des contrôles officiels afin de vérifier l'application correcte de la présente annexe et veillent à l'adoption de mesures afin d'éviter toute contamination, en particulier dans les abattoirs, les ateliers de découpe, les usines de traitement de déchets animaux, les usines de transformation à haut risque ou les locaux agréés par les États membres conformément à l'article 7 de la directive 90/667/CEE, les points de vente aux consommateurs, les sites de décharge et autres installations de stockage ou d'incinération.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Cut-out animation' ->

Date index: 2022-11-30
w