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Achieve chilling processes to food products
Brass chill
Brass chills
Brass founder's ague
Brass-founder's ague
Brass-founder's fever
Brass-founders' ague
Brassfounder's fever
Brassfounders' ague
Brassfounders' chills
Brassfounders' disease
Brassfounders's ague
Brazie
Brazier's chill
Braziers' chill
Canned and bottled food
Carry out chilling processes to food products
Chill
Chill candles in baths
Chill factor
Chill inserted in mould
Chill mould
Chilled water production plant
Cook-chill product
Cool a candle in the bath
Cool candles in baths
Creation of different chilled prepared meals
Development of different chilled prepared meals
Electrotyping shell
Execute chilling processes to food products
Execute the chilling processes of food products
Frozen food
Manufacturing of different chilled prepared meals
Permanent mold
Permanent mould
Preparation of different chilled prepared meals
Ready-prepared fresh fruit and vegetable
Refresh candles in baths
Spelter chill
Spelter chills
Spelter shakes
Spelter's chill
Spelter's fever
Spelter-workers' ague
Spelter-workers' chills
Spelter-workers' shakes
Spelters' chill
Spelters' shakes
WCF
WCI
Wind chill factor
Wind chill index
Wind-chill factor
Wind-chill index
Windchill factor
Windchill index
Zinc chill
Zinc chills
Zinc fever
Zinc fume fever
Zinc-fume fever
Zinc-smelters' ague

Vertaling van "Chilled product " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
achieve chilling processes to food products | carry out chilling processes to food products | execute chilling processes to food products | execute the chilling processes of food products

exécuter des opérations de réfrigération de produits alimentaires


spelter's chill [ spelters' chill | spelter chill | spelter's fever | spelter shakes | spelters' shakes | spelter-workers' ague | spelter-workers' chills | spelter-workers' shakes | zinc chill | zinc fume fever | spelter chills | zinc chills | zinc fever | zinc-fume fever | zinc-smelters' ague ]

fièvre des zingueurs [ fièvre zincique ]


brass chill [ brass chills | zinc chills | brass-founders' ague | brass-founder's ague | brass founder's ague | brassfounders's ague | brassfounders' ague | brassfounders' chills | brassfounders' disease | brass-founder's fever | brassfounder's fever | brazier's chill | braziers' chill | brazie ]

maladie des fondeurs de laiton [ fièvre des fondeurs de laiton ]


wind chill index [ wind-chill index | windchill index | wind chill factor | wind-chill factor | windchill factor | chill factor ]

indice de refroidissement éolien [ IRE | indice du refroidissement du vent | indice du refroidissement éolien | facteur de refroidissement du vent | facteur de refroidissement dû au vent | facteur de refroidissement éolien | facteur éolien | indice de froideur du vent ]


creation of different chilled prepared meals | development of different chilled prepared meals | manufacturing of different chilled prepared meals | preparation of different chilled prepared meals

fabrication de plats préparés réfrigérés


wind chill index | WCI | wind-chill index | windchill index | wind chill factor | windchill factor | WCF | wind-chill factor

indice de refroidissement éolien | IRE | facteur de refroidissement éolien


canned and bottled food | cook-chill product | frozen food | loose,unprocessed food | ready-prepared fresh fruit and vegetable

produit de cinquième gamme | produit de deuxième gamme | produit de première gamme | produit de quatrième gamme | produit de troisième gamme


chill mould | chill | chill inserted in mould | electrotyping shell | permanent mould | permanent mold

coquille | moule métallique


chilled water production plant

centrale de production de froid


cool a candle in the bath | refresh candles in baths | chill candles in baths | cool candles in baths

refroidir des bougies dans des bains
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
When chilling was not possible on board the vessel, fresh fishery products, other than those kept alive, must undergo chilling as soon as possible after landing and be stored at a temperature approaching that of melting ice.

Lorsque la réfrigération n'a pas été possible à bord du navire, les produits de la pêche frais autres que ceux qui sont conservés vivants doivent être glacés dès que possible après le débarquement et entreposés à une température approchant celle de la glace fondante.


When chilling was not possible on board the vessel, fresh fishery products, other than those kept alive, must undergo chilling as soon as possible after landing and be stored at a temperature approaching that of melting ice.

Lorsque la réfrigération n'a pas été possible à bord du navire, les produits de la pêche frais autres que ceux qui sont conservés vivants doivent être glacés dès que possible après le débarquement et entreposés à une température approchant celle de la glace fondante.


(c)In the case of water supply, they supplement the requirements of Annex II, Chapter VII to that Regulation; clean seawater may be used for the handling and washing of fishery products, the production of ice used to chill fishery products and the rapid cooling of crustaceans and molluscs after their cooking.

c)pour ce qui concerne l’alimentation en eau, elles complètent les exigences prévues à l’annexe II, chapitre VII, dudit règlement. L’utilisation d’eau de mer propre est autorisée pour la manipulation et le lavage des produits de la pêche, la production de glace destinée à réfrigérer les produits de la pêche et le refroidissement rapide des crustacés et des mollusques après la cuisson.


Fresh fishery products’ means unprocessed fishery products, whether whole or prepared, including products packaged under vacuum or in a modified atmosphere, that have not undergone any treatment to ensure preservation other than chilling.

«produit frais de la pêche»: tout produit de la pêche non transformé, entier ou préparé, y compris les produits conditionnés sous vide ou en atmosphère modifiée, qui n'a subi aucun traitement autre que la réfrigération en vue de sa conservation.


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By way of derogation from point 1(d), the food business operator may refrain from chilling the fishery products when whole fishery products are used directly in the preparation of fish oil for human consumption, and the raw material is processed within 36 hours after loading, provided that the freshness criteria are met and the total volatile basic nitrogen (TVB-N) value of the unprocessed fishery products do not exceed the limits set out in point 1 of Chapter I of Section II of Annex II to Commission Regulation (EC) No 2074/2005 .

Par dérogation au point 1 d), les exploitants du secteur alimentaire peuvent s’abstenir de refroidir les produits de la pêche lorsque ceux-ci sont utilisés entiers directement dans la préparation d’huile de poisson destinée à la consommation humaine et que les matières premières sont transformées dans les 36 heures suivant le chargement, à condition que les critères de fraîcheur soient respectés et que la valeur en azote basique volatil total (ABVT) des produits de la pêche non transformés ne dépasse pas les limites fixées à l’annexe II, section II, chapitre I, point 1, du règlement (CE) no 2074/2005 de la Commission .


3. When chilling was not possible on board the vessel, fresh fishery products, other than those kept alive, must undergo chilling as soon as possible after landing and be stored at a temperature approaching that of melting ice.

3. Lorsque la réfrigération n'a pas été possible à bord du navire, les produits de la pêche frais autres que ceux qui sont conservés vivants doivent être glacés dès que possible après le débarquement et entreposés à une température approchant celle de la glace fondante.


4. Fishery products other than those kept alive must undergo chilling as soon as possible after loading.

4. Les produits de la pêche autres que ceux qui sont conservés vivants, doivent être réfrigérés le plus rapidement possible après leur chargement.


4. In vessels equipped for chilling fishery products in cooled sea water, tanks must incorporate devices for achieving a uniform temperature throughout the tanks; a chilling rate must be achieved which ensures that the mix of fish and sea water reaches 3°C at the most 6 hours after loading and 0°C at the most after 16 hours.

4. Dans les bateaux équipés pour la réfrigération des produits de la pêche dans de l'eau de mer réfrigérée, les citernes doivent être dotées d'un système y assurant une température homogène; le taux de réfrigération doit être tel que le mélange de poissons et d'eau de mer atteigne 3 °C six heures au plus après le chargement et 0 °C après seize heures au plus.


Whereas the widening variety of supply, particularly of fresh and chilled fishery products, makes it essential to provide consumers with a minimum amount of information on the main characteristics of products and the ways in which they have been caught ; whereas it is the responsibility of the Member States to adopt to that end a list of the accepted names used in their territory for trading in the products in question and the conditions governing the use of those names, in accordance with Directive 79/112/EEC , in particular Article ...[+++]

considérant que, notamment dans le cas des produits de la pêche commercialisés à l'état frais ou réfrigéré, l'accroissement de la diversité de l'offre rend nécessaire une information minimale des consommateurs sur les principales caractéristiques des produits ainsi que sur leurs modes de capture ; qu'à cet effet il appartient aux Etats membres d'arrêter pour les produits en cause de la liste des dénominations commerciales admises sur leur territoire ainsi que leur condition d'utilisation et ce, dans le respect de la directive 79/112/CEE et notamment son article 5 ;


Whereas the widening variety of supply, particularly of fresh and chilled fishery products, makes it essential to provide consumers with a minimum amount of information on the main characteristics of products; whereas it is the responsibility of the Member States to adopt to that end a list of the accepted names used in their territory for trading in the products in question;

considérant que, notamment dans le cas des produits de la pêche commercialisés à l'état frais ou réfrigéré, l'accroissement de la diversité de l'offre rend nécessaire une information minimale des consommateurs sur les principales caractéristiques des produits ; qu'à cet effet il appartient aux Etats membres d'arrêter pour les produits en cause de la liste des dénominations commerciales admises sur leur territoire ;


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