Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alimentair
Cholestase na parenterale voeding
Idiosyncrasie
Luchtwegobstructie door voeding
Met betrekking tot de voeding
Met betrekking tot de voeding van de weefsels
Monitoring van voeding
Omega-3-vetzuur uit vis
Ontzegging van voeding aan oudere persoon
Product dat omega-3-vetzuur uit vis in orale vorm bevat
Trofisch

Traduction de «voeding omega » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


trofisch | met betrekking tot de voeding van de weefsels

trophique | qui se rapporte à la nutrition des organes et des tissus


idiosyncrasie | aangeboren overgevoeligheid voor bepaalde voedings- en geneesmiddelen

idiosyncrasie | disposition personnelle à réagir aux agents extérieurs


product dat enkel omega-3-vetzuur uit vis in orale vorm bevat

produit contenant seulement des acides sous forme orale


product dat omega-3-vetzuur uit vis in orale vorm bevat

produit contenant des acides sous forme orale










TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Zorg dat je voldoende van deze omega-3- en omega-6-vetzuren voorziet dankzij een gevarieerde en evenwichtige voeding.

Joliment appelés oméga-3 et oméga-6, apprenez à en faire le plein grâce à une alimentation variée et équilibrée.


TEI: totale energie-inname n-6-VZ: omega 6-vetzuren n-3-VZ: omega 3-vetzuren VZ: vetzuren OVZ: onverzadigde vetzuren VVZ: verzadigde vetzuren TVZ: transvetzuren CLA: conjugated linoleic acids (geconjugeerde linolzuren) HGR : Hoge Gezondheidsraad HDL: high density lipoprotein LDL: low density lipoprotein VGVV: Voeding en Gezondheid, Voedselveiligheid inbegrepen

AET: apports énergétiques totaux AG n-6 : acides gras oméga 6 AG n-3 : acides gras oméga 3 AG: acides gras AGI: acides gras insaturés AGS: acides gras saturés AGT: acides gras trans CLA: conjugated linoleic acids (acides linoléiques conjugués) CSS : Conseil Supérieur de la Santé HDL: high density lipoprotein LDL: low density lipoprotein NASSA : Nutrition, Alimentation et Santé, y compris Sécurité Alimentaire


TEI: Totale energie-inname n-6 VZ : omega 6 vetzuren n-3 VZ : omega 3 vetzuren VZ: vetzuren OVZ: onverzadigde vetzuren VVZ: verzadigde vetzuren TVZ: trans vetzuren CLA: geconjugeerde linolzuren HGR : Hoge Gezondheidsraad HDL: high density lipoprotein LDL: low density lipoprotein VGVV : Voeding en gezondheid, voedselveiligheid inbegrepen

AET: Apports énergétiques totaux AG n-6 : acides gras oméga 6 AG n-3 : acides gras oméga 3 AG: acides gras AGI: acides gras insaturés AGS: acides gras saturés AGT: acides gras trans CLA: acides linoléiques conjugués CSS : Conseil Supérieur de la Santé HDL: high density lipoprotein LDL: low density lipoprotein NASSA : Nutrition, Alimentation et Santé, y compris Sécurité Alimentaire


Deze dosering volgt de richtlijnen van “The American Hearth Association”: Een dagelijkse inname van tenminste 1 g omega-3-vetzuren wordt aanbevolen voor volwassenen die een typische westerse voeding nuttigen.

Ce dosage suit les directives de « The American Hearth Association » : Une prise quotidienne d’au moins 1 g d’acides gras oméga 3 est recommandée pour les adultes qui suivent un régime alimentaire typiquement occidental.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Omega-3 vetzuren kunnen niet door het lichaam worden geproduceerd en moeten derhalve worden verkregen uit voeding, voornamelijk vette vis, of uit voedingssupplementen.

Les acides gras oméga-3 ne peuvent être produits par le corps, ils doivent donc être obtenus par la nourriture, notamment par les poissons gras ou les compléments alimentaires.


De olie die uit Krill wordt gewonnen is afkomstig uit de zee en is zeer rijk aan essentiële vetzuren (die het lichaam uit de voeding moet halen), in het bijzonder aan omega 3 van het type EPA, DHA.

D’origine marine, l’huile extraite du Krill est naturellement très riche en acides gras essentiels (que l’organisme doit puiser dans son alimentation) notamment en oméga 3 du type EPA, DHA.


‘Er is meer inzicht nodig in alternatieven op het gebied van bestanddelen die cruciaal zijn in onze voeding (bv. omega 3).

‘Nous devrions en savoir davantage sur les alternatives dans le domaine des composants qui sont cruciaux pour notre alimentation (par ex. oméga 3).


Tabel 1 : Voorbeelden van parameters die in levensmiddelen geanalyseerd moeten worden Parameters Matrices Rubriek 1 : Controle op de globale samenstelling van levensmiddelen Vetgehalte Producten met grote consumptie Vet Fijne vleeswaren Collageen Fijne vleeswaren Zout (natrium) Producten met grote consumptie (brood en andere producten) Toegevoegd suiker Producten met grote consumptie Globale samenstelling Vleesbereidingen en zuivelproducten gereglementeerd Rubriek 2 : Controle op de nutritionele samenstelling van levensmiddelen Vetzuren en transvetzuren Snacks, biscuits, patisserie Vet Bijzondere voeding (babyvoeding) Omega ...[+++] 3 vetzuren Vis en verrijkte producten Koolhydraten (toegevoegde suiker) Producten met grote consumptie en babyvoeding Minor-verbindingen,vitaminen, mineralen en spoorelementen Verrijkte producten en verwerkte producten

Tableau 1 : Exemples de paramètres à analyser dans les aliments Paramètres Matrices Rubrique 1 : Contrôle de la composition globale des denrées alimentaires Teneur en matière grasse Produits de grande consommation Graisse Charcuteries Collagène Charcuteries Sel (sodium) Produits de grande consommation (pain et autres produits) Sucre ajouté Produits de grande consommation Composition globale réglementée Préparations de viandes et produits laitiers Rubrique 2 : Contrôle de la composition nutritionnelle des denrées alimentaires Acide gras et acide gras trans Snacks, biscuits, pâtisseries Graisse Aliments particuliers (aliments pour bébé) Acide gras oméga 3 Poisson ...[+++]


De problematiek van geoxideerde vetten in voeding wordt reeds ten dele behandeld in een vorig document van de Hoge Gezondheidsraad (HGR 7945: Aanbevelingen en beweringen betreffende de omega-3- vetzuren, versie 2004, p. 78-80).

La problématique des graisses oxydées dans l’alimentation a déjà été partiellement abordée dans un précédent document du Conseil Supérieur de la Santé (CSH 7945 : Recommandations et allégations concernant les acides gras oméga-3, version 2004, pp. 78-80).


- de gezondheidskwaliteit van functionele voeding (voorbeelden: gehaltes aan fytosterolen, omega-3-vetzuren, prebiotica, probiotica, vitaminen, spoorelementen, polyfenolen, carotenoïden, andere anti-oxidantia, ...);

- la qualité " santé" des aliments fonctionnels (exemples : teneurs en phytostérols, acides gras oméga-3, prébiotiques, probiotiques, vitamines, oligo-éléments, polyphénols, caroténoïdes, autres antioxydants, ...);




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'voeding omega' ->

Date index: 2023-10-03
w