Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Rood vlees
Samosa met vlees
Verwerkt vlees
Vlees
Vlees van wild

Traduction de «vleeswaren' wordt vlees » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous








TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Onder 'bereide vleeswaren' wordt vlees verstaan dat bewerkt werd (gerookt, gezouten) of waaraan bewaarmiddelen toegevoegd werden, zoals ham, spek, salami, worst,.

Le terme « viande préparée », fait référence à de la viande qui a été traitée (fumée, salée) ou à laquelle des conservateurs ont été ajoutés, par exemple le jambon, le bacon, le salami, le saucisson, etc.


Kanker en rood vlees en vleeswaren | Stichting tegen Kanker

Viande rouge et charcuterie : prudence | Fondation contre le Cancer


Home » Alles over kanker » Risicofactoren » Aantoonbaar risico » Voeding en kanker » Kanker en rood vlees en vleeswaren

Accueil » Les cancers » Facteurs de risque » Démontrés » Alimentation » Viande rouge et charcuterie : prudence


De «slechte vetten» vind je in producten van dierlijke oorsprong: boter, vette kazen, vette fijne vleeswaren (worst, salami, paté, bloedworst, .), vet vlees (schaap, lam, gehakt, gepaneerd vlees, .), koekjes, snacks, bereide maaltijden, .

Les « mauvaises graisses » se retrouvent dans les aliments d’origine animale : beurre, fromages gras, charcuteries grasses (saucisson, salami, pâté, boudin, etc.), viandes grasses (mouton, agneau, viandes hachées, viandes panées, etc.), biscuits, snacks, plats préparés, etc.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
afzonderlijke toonbank (of afgescheiden van het vers vlees en de vleeswaren) aangeboden en verkocht worden”.

doivent être mis en vente dans un comptoir séparé (ou séparés de la viande fraîche)”.


4 Hoofdstuk “Gevaren bij de fabricage van en de handel in vers vlees en vleeswaren”

4 Chapitre “Dangers à l’occasion de la fabrication et le commerce de viande fraîche et denrées à base de viande


8. Weten welke voedingsmiddelen cholesterolrijk zijn om het verbruik ervan beter te spreiden Echte cholesterolbommen zijn orgaanvlees (lever, hersenen, niertjes, .), boter en room, eierdooiers, vet vlees en vette fijne vleeswaren, vette kazen (Parmezaanse kaas, mascarpone, Comté, Gruyère, .), schaal- en weekdieren (oesters, scampi, .), . De aanbevolen

8. S’informer des aliments riches en cholestérol pour espacer leur consommation Les aliments riches en cholestérol sont les abats (foie, cervelle, rognons, etc.), le beurre et la crème fraîche, le jaune d’œuf, les viandes et charcuteries grasses, les fromages gras (parmesan,


Beperk de consumptie van rood vlees (rund, varken, schaap) tot maximum 500 g per week en vermijd voorbewerkte vleeswaren (salami, worst, paté,.).

Limitez la consommation de viande rouge (bœuf, porc, agneau) à un maximum de 500 g par semaine et évitez la charcuterie (salami, saucisson, pâté, .).


Een overmatige consumptie van r ood vlees - en bereide vleeswaren - verhoogt het risico op dikkedarm-, slokdarm-, long-, pancreas-, baarmoederslijmvlies- en maagkanker.

Les viandes rouges et les charcuteries sont notamment liées à un risque accru de cancer du côlon, de l'oesophage, de l'estomac, du poumon, du pancréas et de l'endomètre.


Kies voor magere fijne vleeswaren: kippenwit en kalkoen, filet de saxe, gerookt vlees, gekookte ham, rauwe ham, bresaola, .

Opter pour des charcuteries maigres : filet de poulet ou de dinde, filet de saxe, viande des Grisons, jambon cuit, jambon cru, bresaola, etc.




D'autres ont cherché : rood vlees     samosa met vlees     verwerkt vlees     vlees van wild     vleeswaren' wordt vlees     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

vleeswaren' wordt vlees ->

Date index: 2025-03-12
w