Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "kazen " (Nederlands → Frans) :

Voor de analyse op rauwmelkse kazen bij de detailhandel wordt eveneens aangeraden geen harde kazen te testen maar halfharde, zachte en verse kazen omdat deze risicoproducten zijn.

Pour l’analyse des fromages préparés à partir de lait cru dans le commerce de détail, le Comité recommande de ne pas tester de fromages à pâte dure, mais bien des fromages frais et des fromages à pâte molle ou demi-dure, ceux-ci étant des produits à risque.


belgische kazen zijn veelal minder gezouten dan franse of hollandse kazen (bv. : passendale, maredsous, affligem, chimay, nazareth.)

les fromages belges sont, en général, moins salés que les fromages français ou hollandais (exemple : passendale, maredsous, affligem, chimay, nazareth.)


- belgische kazen zijn veelal minder gezouten dan franse of hollandse kazen (bv. : passendale, maredsous, affligem, chimay, nazareth).

- les fromages belges sont, en général, moins salés que les fromages français ou hollandais (exemple : passendale, maredsous, affligem, chimay, nazareth).


Vorming van mycotoxines tijdens het productieproces is bijvoorbeeld een potentieel gevaar bij de productie van blauwgeaderde kazen of witschimmel kazen.

Par exemple, la production de mycotoxines est un danger possible pour les fromages bleus ou à croûte fleurie.


Matrix sector ‘bereide producten’, matrix categorie ‘bereide producten op basis van melk’ Bij ‘rauwmelkse kazen’ zijn de potentiële microbiële gevaren afhankelijk van het soort kaas : verse kaas, harde kaas, halfharde kaas of zachte kaas.

Secteur de matrice ‘produits préparés’, catégorie de matrice ‘préparations à base de lait’ Pour les ‘fromages au lait cru’, les dangers microbiens potentiels dépendent de la sorte de fromage : fromage frais, fromage à pâte dure, à pâte mi-dure ou à pâte molle.


Moeten harde kazen in samenhang met de validatie van de autocontrolesystemen en de goede praktijken koel (7°C) worden bewaard?

Dans le cadre de la validation des systèmes d’autocontrôle et des bonnes pratiques, les fromages à pâte dure cuite doivent-ils être conservés au frais (7°C) ?


Als harde kazen worden versneden moeten zij bij 7°C worden bewaard in de groothandel.

S’ils sont découpés, les fromages à pâte dure doivent être conservés à 7°C dans le commerce de gros.


- Onderdeel toevoegen : Mogelijke gevaren geassocieerd met het productieproces Er werd in advies 26-2004 gesteld dat bij het productvoorbeeld zachte kazen, de productie van mycotoxines tijdens het productieproces als potentieel gevaar dient besproken te worden.

L'avis 26-2004 disait que dans l'exemple de produit fromages à pâte molle, la production de mycotoxines pendant le processus de production doit être discuté en tant que danger potentiel.


gekookte hesp, niet gerookte charcuterie van gevogelte en gewone kazen kunnen gebruikt worden, maar met mate.

les jambons blancs, charcuteries de volaille non fumées et les fromages ordinaires sont à utiliser avec modération


Bijvoorbeeld dient bij melkpoeder duidelijk naar voor te komen dat Salmonella een belangrijk potentieel gevaar is, bij het voorbeeld zachte kazen dient duidelijker naar voor te komen dat Listeria monocytogenes een belangrijk potentieel gevaar is.

Par exemple, il doit apparaître clairement, dans l'exemple de la poudre de lait, que Salmonella constitue un danger potentiel important, et dans l'exemple des fromages à pâte molle, que Listeria monocytogenes constitue un danger potentiel important.




Anderen hebben gezocht naar : rauwmelkse kazen     belgische kazen     blauwgeaderde kazen     bij ‘rauwmelkse kazen     moeten harde kazen     harde kazen     productvoorbeeld zachte kazen     gewone kazen     voorbeeld zachte kazen     kazen     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'kazen' ->

Date index: 2023-03-15
w