Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Choose different methods for the preparation of food
Finish shift on bar area
Handover areas of service
Handover service area
Handover the area of food preparation
Handover the food preparation area
Handover the preparatory food area
Handover the service area
Intermediate preparation for the food industry
Use food preparation techniques
Use techniques for food preparation
Use techniques for the preparation of food

Vertaling van "Handover the area food preparation " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
close down the kitchen and leave in a safe and secure condition | handover the area of food preparation | handover the food preparation area | handover the preparatory food area

ruimte waar voedsel bereid wordt overdragen | ruimte waar voedsel bereid wordt overlaten | voedselbereidingsplek overdragen | voedselbereidingsplek overhandigen


finish shift on bar area | handover service area | handover areas of service | handover the service area

ervoor zorgen dat het gedeelte voor de gasten schoon en klaar overgedragen kan worden aan de volgende ploeg | het gastengedeelte overdragen | het gastengedeelte schoon en klaar overdragen aan de volgende ploeg


choose different methods for the preparation of food | use techniques for food preparation | use food preparation techniques | use techniques for the preparation of food

verschillende technieken gebruiken bij de bereiding van voedsel | voedsel op verschillende manieren bereiden | eten bereiden op verschillende manieren | voedselbereidingstechnieken toepassen


Working Party on the Preparation of the Conference on the Law of the Sea / Sea-bed - International area

Groep Voorbereiding van de Zeerechtconferentie / Zeebodem - internationale zone


intermediate preparation for the food industry

halffabricaat voor de levensmiddelenindustrie


wastes from the preparation and processing of meat, fish and other foods of animal origin

afval van de bereiding en verwerking van vlees, vis en ander voedsel van dierlijke oorsprong
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Food preparations of flour, groats, meal, starch or malt extract, not containing cocoa or containing less than 40 % by weight of cocoa calculated on a totally defatted basis, not elsewhere specified or included, food preparations of goods of headings 0401 to 0404, not containing cocoa or containing less than 5 % by weight of cocoa calculated on a totally defatted basis, not elsewhere specified or included (excl. food preparations containing nor or less than 1,5 % milkfat, 5 % sucrose (including invert sugar) or isoglucose, 5 % glucose or starch; food preparations in powder f ...[+++]

Bereidingen voor menselijke consumptie van meel, gries, griesmeel, zetmeel of moutextract, geen of minder dan 40 gewichtspercenten cacao bevattend, berekend op een geheel ontvette basis, elders genoemd noch elders onder begrepen; bereidingen voor menselijke consumptie van producten bedoeld bij de posten 0401 tot en met 0404, geen of minder dan 5 gewichtspercenten cacao bevattend, berekend op een geheel ontvette basis, elders genoe ...[+++]


4. If the name of the flavouring contains a reference to the vegetable or animal nature or origin of the incorporated substances, the word ‘natural’ or any other word having substantially the same meaning may not be used unless the flavouring component has been isolated by appropriate physical processes, enzymatic or microbiological processes or traditional food-preparation processes solely or almost solely from the food or the flavouring source concerned.

4. Indien de benaming van het aroma een verwijzing bevat naar de dierlijke of plantaardige oorsprong of aard van de gebruikte stoffen, mag de term "natuurlijk" of elke andere uitdrukking die in wezen dezelfde betekenis heeft alleen worden gebruikt wanneer de aromatiserende component werd geïsoleerd door fysische dan wel enzymatische of microbiologische procedés of door traditionele levensmiddelenbereidingswijzen, uitsluitend of vri ...[+++]


4. If the name of the flavouring contains a reference to the vegetable or animal nature or origin of the incorporated substances, the word ‘natural’ or any other word having substantially the same meaning may not be used unless the flavouring component has been isolated by appropriate physical processes, enzymatic or microbiological processes or traditional food-preparation processes solely or almost solely from the food or the flavouring source concerned.

4. Indien de benaming van het aroma een verwijzing bevat naar de dierlijke of plantaardige oorsprong of aard van de gebruikte stoffen, mag de term „natuurlijk” of elke andere uitdrukking die in wezen dezelfde betekenis heeft alleen worden gebruikt wanneer de aromatiserende component werd geïsoleerd door fysische dan wel enzymatische of microbiologische procedés of door traditionele levensmiddelenbereidingswijzen, uitsluitend of vri ...[+++]


46. Considers that, in order to prevent the disappearance of knowledge about traditional food and how it has been prepared for generations, the Commission should consider creating a European knowledge bank for old recipes and historical food preparation methods;

46. is van oordeel dat de Commissie, ten einde te voorkomen dat de kennis over traditionele levensmiddelen en de wijze waarop deze reeds vele generaties lang worden geproduceerd verdwijnt, de oprichting moet overwegen van een Europese gegevensbank met oude recepten en historische bereidingswijzen van levensmiddelen;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
45. Considers that, in order to prevent the disappearance of knowledge about traditional food and how it has been prepared for generations, the Commission should consider creating a European knowledge bank for old recipes and historical food preparation methods;

45. is van oordeel dat de Commissie, ten einde te voorkomen dat de kennis over traditionele levensmiddelen en de wijze waarop deze reeds vele generaties lang worden geproduceerd verdwijnt, de oprichting moet overwegen van een Europese gegevensbank met oude recepten en historische bereidingswijzen van levensmiddelen;


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32008R1334 - EN - Regulation (EC) No 1334/2008 of the European Parliament and of the Council of 16 December 2008 on flavourings and certain food ingredients with flavouring properties for use in and on foods and amending Council Regulation (EEC) No 1601/91, Regulations (EC) No 2232/96 and (EC) No 110/2008 and Directive 2000/13/EC (Text with EEA relevance) - REGULATION - OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL // of 16 December 2008 // on flavourings and certain food ingredients with fl ...[+++]

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32008R1334 - EN - Verordening (EG) nr. 1334/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2008 inzake aroma’s en bepaalde voedselingrediënten met aromatiserende eigenschappen voor gebruik in levensmiddelen en tot wijziging van Verordening (EEG) nr. 1601/91 van de Raad, Verordening (EG) nr. 2232/96, Verordening (EG) nr. 110/2008 en Richtlijn 2000/13/EG (Voor de EER ...[+++]


material of vegetable, animal or microbiological origin, other than food, by appropriate physical, enzymatic or microbiological processes, the material being taken as such or prepared by one or more of the traditional food preparation processes listed in Annex II.

andere uitgangsmaterialen van plantaardige, dierlijke of microbiologische oorsprong dan levensmiddelen, verkregen door geschikte fysische dan wel enzymatische of microbiologische procedés, en hetzij als zodanig gebruikt, hetzij bereid volgens een of meer van de in bijlage II genoemde traditionele levensmiddelenbereidingswijzen.


food by appropriate physical, enzymatic or microbiological processes either in the raw state of the material or after processing for human consumption by one or more of the traditional food preparation processes listed in Annex II.

levensmiddelen door geschikte fysische dan wel enzymatische of microbiologische procedés, hetzij als zodanig, hetzij voor consumptie door de mens verwerkt door middel van een of meer van de in bijlage II genoemde traditionele levensmiddelenbereidingswijzen.


Parliament believes that the justification for this – the presumed small proportion of harmful substances in food prepared in that way – could be extended to foods in general.

Het Parlement is van oordeel dat de rechtvaardiging hiervan - de veronderstelde lage hoeveelheid schadelijke stoffen in aldus bereid voedsel - kan worden uitgebreid tot levensmiddelen in het algemeen.


4. The maximum levels of use of food additives, including in a dilute state if appropriate, set out in Annex II apply to ready-to-eat foods prepared in accordance with the instructions for use unless otherwise stated.

4. Tenzij anders is vermeld, zijn de maximaal te gebruiken hoeveelheden levensmiddelenadditieven, eventueel ook in verdunde vorm, in bijlage II van toepassing op kant-en-klare levensmiddelen die volgens de gebruiksaanwijzing zijn bereid.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Handover the area food preparation' ->

Date index: 2023-10-18
w