Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Alcohol-muted grape must
Alcohol-preserved grape must
Blister vine leaf mite
Chemical constitution of a grape
Chemical constitution of grapes
Chemical make up of grapes
Erineum leaf mite
Grape berry moth
Grape blister mite
Grape erineum mite
Grape erinose mite
Grape fruit moth
Grape leaf blister mite
Grape moth
The chemical constitution of a grape
Unfermented wine muted in alcohol
Vine moth

Traduction de «selection grapes » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
blister vine leaf mite | erineum leaf mite | grape blister mite | grape erineum mite | grape erinose mite | grape leaf blister mite

erinose de la vigne | phytopte de la vigne


chemical make up of grapes | the chemical constitution of a grape | chemical constitution of a grape | chemical constitution of grapes

composition chimique des raisins


grape berry moth | grape fruit moth | grape moth | vine moth

eudémis | insecte du mide | tordeuse de la grappe


alcohol-muted grape must | alcohol-preserved grape must | grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol | unfermented wine muted in alcohol

moût de raisins muté à l'alcool | moût muté à l'alcool
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Jagodni izbor: from overripe and botrytis infected selected grapes with a minimum natural sugar content of 128odegrees Oechsle.

Jagodni izbor: issu de raisins sélectionnés, surmûris et botrytisés, avec une teneur naturelle en sucre d'au moins 128 degrés Oechsle.


Auslese/Auslesewein: From strictly selected grapes with a minimum natural sugar content of 21 °KMW.

Auslese/Auslesewein: issu de raisins strictement sélectionnés avec une teneur minimale en sucre naturel de 21° KMW.


Suhi jagodni izbor: from overripe and botrytis infected selected grapes with a minimum natural sugar content of 154odegrees Oechsle.

Suhi jagodni izbor: issu de raisins sélectionnés, surmûris et botrytisés, avec une teneur naturelle en sucre d'au moins 154 degrés Oechsle.


Beerenauslese/Beerenauslesewein: From overripe and/or botrytis infected, selected grapes with a minimum natural sugar content of 25 °KMW.

Beerenauslese/Beerenauslesewein: issu de raisins sélectionnés, surmûris et/ou botrytisés, avec une teneur naturelle en sucre d'au moins 25° KMW.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Wine with attributes of sorts — selection of grapes, selection of berries or selection of raisined berries was produced from the grapes, which were at least from the 30 % affected by the noble rot Botrytis cinerea P.

Vin avec attributs de types (sélection des raisins, sélection de grains ou sélection de raisins passerillés) produit à partir de raisins qui étaient affectés au moins à 30 % par Botrytis cinerea P.


(Auslese): Made from individual selected fully ripe grapes which can be concentrated by botrytis cinerea whose must weight lies between 85 and 100 degrees Öchsle, depending on grape variety an region;

(Auslese): produits à partir de raisins tout à fait mûrs sélectionnés individuellement qui peuvent être concentrés par Botrytis cinerea dont le poids du moût se situe entre 85 et 100 degrés Öchsle, selon la variété de raisin et la région;


bobuľový výber yielded from manually selected overripe grape bunches from which immature and impaired berries have been removed manually, having natural sugar contents of at least 26oNM,

bobuľový výber produit à partir de grappes de raisin surmûri sélectionnées manuellement dont les grains non mûris et abîmés ont été retirés manuellement, ayant une teneur naturelle en sucre d'au moins 26 NM;


výber z hrozna yielded from full mature grapes having natural sugar contents of at least 23oNM obtained from carefully selected bunches,

výber z hrozna produit à partir de raisins arrivés à maturité ayant une teneur naturelle en sucre d'au moins 23 NM, obtenus à partir de grappes soigneusement sélectionnées;


Wines of that category are made from carefully selected, over-ripe grapes whose juice has been concentrated by botrytis cinerea (noble rot). The berries are shrivelled like raisins.

Les vins de cette catégorie sont produits à partir de raisins surmûris soigneusement sélectionnés et dont le jus a été concentré par Botrytis cinerea (pourriture noble).Les grains sont déformés comme des raisins secs.


the grapes shall be harvested manually and selected specially for the production of Crémant;

les raisins doivent être récoltés manuellement et sélectionnés spécialement pour la production de Crémant;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'selection grapes' ->

Date index: 2025-08-04
w