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Asian flu
Asiatic fowl-plague
Avian flu
Avian influenza
Avian influenza virus
Avian pneumoencephalitis
Bird flu
Bird flu virus
Chicken flu
China flu
Edible meat offals
Edible offal
Edible offals
Egyptian fowl-plague
Fancy meats
Fish offal
Fish offals
Fowl pest
Fowl plague
Grain offals
Green offal
H5N1
HPAI
Highly pathogenic avian influenza
Inedible offals
Millers offals
Newcastle disease
Nonedible offals
Offal
Offals
Pseudo fowl pest
Pseudoplague
Ranikhet disease
Variety meats
Wheat by-products
Wheatfeed
White offals

Vertaling van "offal fowls " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
asiatic fowl-plague | avian pneumoencephalitis | Egyptian fowl-plague | fowl pest | Newcastle disease | pseudo fowl pest | pseudoplague | Ranikhet disease

maladie de Newcastle | maladie de Ranikhet | peste aviaire asiatique | peste aviaire égyptienne | pseudopeste aviaire | pseudo-peste aviaire


millers offals | wheat by-products | offals | wheatfeed | grain offals

issues de meunerie | issues de blé | issues




nonedible offals [ inedible offals ]

abats non comestibles [ issues ]




offal [ variety meats | fancy meats | edible offal ]

abats comestibles [ abats | abats de boucherie ]




fowl pest | fowl plague | highly pathogenic avian influenza | HPAI

peste aviaire


avian influenza [ avian flu | bird flu | fowl plague | fowl pest ]

grippe aviaire [ influenza aviaire | peste aviaire ]


avian influenza [ Asian flu | avian flu | avian influenza virus | bird flu | bird flu virus | chicken flu | China flu | fowl pest | fowl plague | H5N1 ]

grippe aviaire [ grippe du poulet | H5N1 | influenza aviaire | influenzavirus aviaire ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
9. Prepared or preserved meat or meat offal of fowls of the species Gallus Domesticus (other than prepared meals, fowls of the species Gallus Domesticus in cans or glass jars, specially defined mixtures and products made from spent fowls) that is classified under tariff item No. 1602. 32.93 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

9. Préparations ou conserves de viande ou d’abats de volaille de l’espèce domestique (autres que les plats cuisinés, la volaille de l’espèce domestique en conserve ou en pots de verre, les mélanges définis de spécialité et les produits à base de volaille de réforme) qui sont classées dans le n tarifaire 1602.32.93 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


104. Prepared or preserved meat or meat offal of fowls of the species Gallus Domesticus (other than prepared meals, fowls of the species Gallus Domesticus in cans or glass jars, specially defined mixtures and products made from spent fowls) that is classified under tariff item No. 1602. 32.93, 1602.32.94 (bone in) or 1602.32.95 (boneless) in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

104. Préparations ou conserves de viande ou d’abats de volaille de l’espèce domestique (autres que les plats cuisinés, la volaille de l’espèce domestique en conserve ou en pots de verre, les mélanges définis de spécialité et les produits à base de volaille de réforme), qui sont classées dans les n tarifaires 1602.32.93, 1602.32.94 (non désossée) ou 1602.32.95 (désossée) de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


11. Prepared or preserved meat or meat offal of fowls of the species Gallus domesticus (other than prepared meals, fowls of the species Gallus domesticus in cans or glass jars, specially defined mixtures and products made from spent fowls) that is classified under tariff item No. 1602. 32.94 (bone in) or 1602.32.95 (boneless) in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

11. Préparations ou conserves de viande ou d’abats de volaille de l’espèce domestique (autres que les plats cuisinés, la volaille de l’espèce domestique en conserve ou en pots de verre, les mélanges définis de spécialité et les produits à base de volaille de réforme) qui sont classées dans les n tarifaires 1602.32.94 (non désossée) ou 1602.32.95 (désossée) de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


3. Cuts of meat and edible offal, including livers, of fowls of the species Gallus Domesticus, fresh, chilled or frozen (other than spent fowls), that are classified under tariff item No. 0207. 13.91, 0207.14.21 or 0207.14.91 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

3. Morceaux de viande et abats comestibles de volaille de l’espèce domestique, y compris les foies, frais, réfrigérés ou congelés (autres que ceux de volaille de réforme), qui sont classés dans les numéros tarifaires 0207.13.91, 0207.14.21 ou 0207.14.91 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


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2. Meat and edible offal of fowls of the species Gallus Domesticus, fresh, chilled or frozen, not cut in pieces (other than spent fowls), that are classified under tariff item No. 0207. 11.91 or 0207.12.91 in the List of Tariff Provisions set out in the schedule to the Customs Tariff.

2. Viande et abats comestibles de volaille de l’espèce domestique, frais, réfrigérés ou congelés, non découpés (autres que ceux de la volaille de réforme), qui sont classés dans les numéros tarifaires 0207.11.91 ou 0207.12.91 de la liste des dispositions tarifaires de l’annexe du Tarif des douanes.


0208 90 95 | MEAT AND EDIBLE OFFAL, FRESH, CHILLED OR FROZEN (EXCLUDING BOVINE ANIMALS, SWINE, SHEEP, GOATS, HORSES, ASSES, MULES, HINNIES, POULTRY "FOWLS OF THE SPECIES GALLUS DOMESTICUS, DUCKS, GEESE, TURKEYS, GUINEA FOWLS", RABBITS, HARES, PRIMATES, WHALES) |

0208 90 95 | VIANDES ET ABATS COMESTIBLES, FRAIS, REFRIGERES OU CONGELES (À L’EXCL. DES VIANDES ET ABATS D’ANIMAUX DES ESPECES BOVINE, PORCINE, OVINE, CAPRINE, CHEVALINE, ASINE OU MULASSIERE, DES VIANDES ET ABATS DE COQ, DE POULE, DE CANARD, D’OIE, DE DINDON, DE DINDE ET DE PINTADE [DES ESPECES DOMESTIQUES], DES VIANDES ET ABATS DE LAPIN, DE LIEVRE, DE PRIMATE, DE BALEINE) |


1602 39 21 | UNCOOKED, PREPARED OR PRESERVED MEAT OR MEAT OFFAL OF DUCKS, GEESE AND GUINEA FOWL OF THE SPECIES DOMESTICUS, CONTAINING >= 57 % MEAT OR OFFAL (EXCLUDING SAUSAGES AND SIMILAR PRODUCTS, AND PREPARATIONS OF LIVER) |

1602 39 21 | PRÉPARATIONS ET CONSERVES DE VIANDE OU D’ABATS DE CANARDS, D’OIES ET DE PINTADES [DES ESPÈCES DOMESTIQUES], CONTENANT EN POIDS >= 57 % DE VIANDE OU D’ABATS, NON CUITS (À L’EXCL. DES SAUCISSES, SAUCISSONS ET PRODUITS SIMIL. AINSI QUE DES PRÉPARATIONS DE FOIES) |


1602 32 11 | UNCOOKED, PREPARED OR PRESERVED MEAT OR MEAT OFFAL OF FOWLS OF THE SPECIES GALLUS DOMESTICUS CONTAINING >= 57 % MEAT OR OFFAL (EXCLUDING SAUSAGES AND SIMILAR PRODUCTS, AND PREPARATIONS OF LIVER) |

1602 31 90 | PRÉPARATIONS ET CONSERVES DE VIANDE OU D’ABATS DE DINDE DES ESPÈCES DOMESTIQUES (À L’EXCL. DES PRÉPARATIONS ET CONSERVES CONTENANT EN POIDS >= 25 % DE VIANDE OU D’ABATS, DES SAUCISSES, SAUCISSONS ET PRODUITS SIMIL., DES PRÉPARATIONS FINEMENT HOMOGÉNÉISÉES, CONDITIONNÉES POUR LA VENTE AU DÉTAIL COMME ALIMENTS POUR ENFANTS OU POUR USAGES DIÉTÉTIQUES, EN RÉCIPIENTS D’UN CONTENU


1602 32 90 | PREPARED OR PRESERVED MEAT OR MEAT OFFAL OF FOWLS OF THE SPECIES GALLUS DOMESTICUS (EXCLUDING THAT CONTAINING >= 25 % MEAT OR OFFAL, SAUSAGES AND SIMILAR PRODUCTS, HOMOGENISED PREPARATIONS OF HEADING NO 1602 10 00, PREPARATIONS OF LIVER AND MEAT EXTRACTS |

1602 32 19 | PRÉPARATIONS ET CONSERVES DE VIANDE OU D’ABATS DE COQS ET DE POULES [DES ESPÈCES DOMESTIQUES], CONTENANT EN POIDS >= 57 % DE VIANDE OU D’ABATS, CUITS (À L’EXCL. DES SAUCISSES, SAUCISSONS ET PRODUITS SIMIL., DES PRÉPARATIONS FINEMENT HOMOGÉNÉISÉES, CONDITIONNÉES POUR LA VENTE AU DÉTAIL COMME ALIMENTS POUR ENFANTS OU POUR USAGES DIÉTÉTIQUES, EN RÉCIPIENTS D’UN CONTENU


1602 32 19 | COOKED, PREPARED OR PRESERVED MEAT OR MEAT OFFAL OF FOWLS OF THE SPECIES GALLUS DOMESTICUS CONTAINING >= 57 % MEAT OR OFFAL (EXCLUDING SAUSAGES AND SIMILAR PRODUCTS, HOMOGENISED PREPARATIONS OF HEADING NO 1602 10 00, PREPARATIONS OF LIVER AND MEAT EXTRACTS) |

1602 32 11 | PRÉPARATIONS ET CONSERVES DE VIANDE OU D’ABATS DE COQS ET DE POULES [DES ESPÈCES DOMESTIQUES], CONTENANT EN POIDS >= 57 % DE VIANDE OU D’ABATS, NON CUITS (À L’EXCL. DES SAUCISSES, SAUCISSONS ET PRODUITS SIMIL. AINSI QUE DES PRÉPARATIONS DE FOIES) |




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Date index: 2023-07-12
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