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3D printing
3DP
4.7
Additive layer manufacturing
Additive manufacturing
Auto-ignition temperature
Autogenous ignition temperature
Autoignition temperature
Computer aided manufacturing
Computer assisted manufacturing
Develop manufacturing recipes
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Develop processes for manufacturing
Follow manufacturer advice in use of airport equipment
Manufacture processes for manufacturing
Manufacturing enterprises
Manufacturing industries
Manufacturing industry
Processing industry
S47
SIT
Self-ignition temperature
Spontaneous ignition temperature
Spontaneous inflammation temperature
Spontaneous-ignition temperature
Three-dimensional printing

Vertaling van "manufacture temperature " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
monitor temperatures in manufacturing process of food and beverages | supervise temperature in manufacturing process of food and beverages | monitor temperature in manufacturing process of food and beverages | view temperature in manufacturing process of food and beverages

surveiller la température dans la production d’aliments et de boissons


keep at temperature not exceeding...degrees C(to be specified by the manufacturer)

conserver à une température ne dépassant pas...degrés C(à préciser par le fabricant)


keep only in the original container at temperature not exceeding...°C(to be specified by the manufacturer) | S47/49

conserver uniquement dans le récipient d'origine à une température ne dépassant pas ... °C (à préciser par le fabricant) | S47/49 | S4749 | S47-49


keep at temperature not exceeding...°C(to be specified by the manufacturer) | S47

conserver à une température ne dépassant pas ... °C (à préciser par le fabricant) | S47


processing industry [ manufacturing industry | Manufacturing industries(STW) | manufacturing enterprises(UNBIS) ]

industrie de transformation [ industrie manufacturière | industrie transformatrice ]


develop processes for manufacturing | manufacture processes for manufacturing | develop manufacturing recipes | develop manufacturing recipes and formulas

élaborer des procédés de fabrication


follow manufacturer advice in use of airport equipment | observe manufacturer advice in use of airport equipment | follow manufacturer guidelines in use of airport equipment | use airport equipment in accordance with manufacturer recommendations

suivre les directives du fabricant concernant l'utilisation des équipements aéroportuaires


self-ignition temperature [ SIT | autoignition temperature | autogenous ignition temperature | auto-ignition temperature | spontaneous ignition temperature | spontaneous-ignition temperature | spontaneous inflammation temperature ]

température d'auto-inflammation [ température d'allumage spontané | température d'inflammation spontanée | température d'auto-ignition | température d'autoallumage ]


computer assisted manufacturing [ computer aided manufacturing ]

fabrication assistée par ordinateur


3D printing [4.7] [ 3DP | additive layer manufacturing | additive manufacturing | three-dimensional printing ]

impression 3D [4.7] [ fabrication additive | I3D | impression en 3 dimensions | impression en trois dimensions | impression tridimensionnelle | imprimante 3D | production additive ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Frozen fishery products must be kept at a temperature of not more than – 18 °C in all parts of the product; however, whole fish initially frozen in brine intended for the manufacture of canned food may be kept at a temperature of not more than – 9 °C’.

Les produits de la pêche congelés doivent être conservés à une température ne dépassant pas – 18 °C en tous points du produit; cependant, les poissons entiers initialement congelés en saumure et destinés à l’industrie de la conserve peuvent être maintenus à une température ne dépassant pas – 9 °C».


(a) an ambient temperature in the range of -30°C to +40°C, except that a register and all ancillary equipment that are designed for use in a temperature-controlled environment shall be tested over the range of ambient temperatures that is specified by the manufacturer and marked on the name-plate of the register; and

a) température ambiante comprise dans l’échelle de -30 °C à +40 °C, sauf que l’enregistreur et les dispositifs auxiliaires conçus pour être utilisés dans un milieu à température contrôlée doivent être mis à l’essai selon la plage de températures ambiantes spécifiée par le fabricant et indiquée sur la plaque signalétique de l’enregistreur;


(b) 12 months after the date of manufacture for a drug that has been kept constantly at a temperature not exceeding 5°C; or

b) 12 mois après la date de fabrication, pour une drogue tenue constamment à une température ne dépassant pas 5 °C; ou


(a) six months after the date of manufacture for a drug that has been kept constantly at a temperature not exceeding 10°C;

a) six mois après la date de fabrication, pour une drogue tenue constamment à une température ne dépassant pas 10 °C;


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For temperature-sensitive products, qualified equipment (e.g. thermal packaging, temperature-controlled containers or temperature-controlled vehicles) should be used to ensure correct transport conditions are maintained between the manufacturer, wholesale distributor and customer.

Pour les médicaments thermosensibles, un équipement homologué (par exemple conditionnement thermique, conteneurs ou véhicules à régulation de température) sera utilisé pour garantir des conditions de transport correctes entre le fabricant, le grossiste et le client.


The basic concept is that it's a production control system where every so-called critical control point in manufacturing, right from receiving animals through to manufacturing, is monitored, and everything—we talked about temperature, cook times, sanitation processes—is delivered according to standard procedures and the outcomes are always tracked.

Il s'agit essentiellement d'un système de contrôle de la production permettant de faire le suivi de tous les points de contrôle critiques de la production — de la réception des animaux jusqu'à la transformation. Tous les éléments, nous avons parlé de la température, du temps de cuisson, des processus d'hygiène — font l'objet de procédures normalisées, et les résultats sont toujours surveillés.


‘multi-use compartment’ means a compartment intended for use at two or more of the temperatures of the compartment types and capable of being set by the end-user to continuously maintain the operating temperature range applicable to each compartment type according to the manufacturer’s instructions; however, where a feature can shift temperatures in a compartment to a different operating temperature range for a period of limited duration only (such as a fast-freeze facility), the compartment is not a ‘multi-use compartment’ as define ...[+++]

«compartiment polyvalent», un compartiment qui peut être utilisé à deux ou plusieurs des températures correspondant aux différents types de compartiments et que l’utilisateur final peut régler afin de maintenir en permanence l’échelle des températures de fonctionnement applicables à chaque type de compartiment conformément aux instructions du fabricant; cependant, lorsqu’un dispositif peut faire varier les températures dans un compartiment selon une échelle de températures de fonctionnement différentes pour une période limitée uniquement (tel qu’un système de congélation rapide), le compartiment n’est pas considéré comme un «compartimen ...[+++]


Frozen fishery products must be kept at a temperature of not more than – 18 °C in all parts of the product; however, whole fish initially frozen in brine intended for the manufacture of canned food may be kept at a temperature of not more than – 9 °C.

2)Les produits de la pêche congelés doivent être conservés à une température ne dépassant pas – 18 °C en tous points du produit; cependant, les poissons entiers initialement congelés en saumure et destinés à l’industrie de la conserve peuvent être maintenus à une température ne dépassant pas – 9 °C.


Frozen fishery products must be kept at a temperature of not more than –18 °C in all parts of the product; however, whole frozen fish in brine intended for the manufacture of canned food may be kept at a temperature of not more than –9 °C.

les produits de la pêche congelés doivent être maintenus à une température ne dépassant pas - 18 °C en tous points; cependant, les poissons entiers congelés en saumure et destinés à l'industrie de la conserve peuvent être maintenus à une température ne dépassant pas - 9 °C.


2. Design Methodology and Assurance of Products and Processes - Quality, Reliability and maintainability in industry (especially for "just-in-time" manufacturing). - Process and product assurance (advanced testing, measuring, monitoring control methods). 3. Application of Manufacturing technologies - Advancing manufacturing practices (including the transfer and adaptation of technologies used in other sectors). - Manufacturing processes for flexible materials (including textiles, leather, non-woven materials composites and packaging materials). - 3 - 4. Technologies for Manufacturing Processes - Surface techniques (improving resistence to wear, corrosion ...[+++]

- qualité, fiabilité et maintenabilité dans l'industrie (spécialement pour la fabrication "just-in-time") - assurance de la qualité des produits et procédés (méthodes avancées de test, de mesure, de suivi et de contrôle) 3) Application des technologies de fabrication - Procédés avancés de fabrication (y compris le transfert et l'adaptation de technologies utilisées dans d'autres secteurs) - Procédés de fabrication pour les produits à base de matériaux flexibles (y compris les textiles, le cuir, les matériaux composites non-tissés et les matériaux d'emballage) 4) Technologies pour les procédés de fabrication - technologies de surface (amélioration de la résistance à l'usure, à la corrosion et aux hautes ...[+++]


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