Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Fermentation methods of beverages
Fermentation of food processed
Fermentation procedures of food
Fermentation process of tobacco leaves
Fermentation processes of beverages
Fermentation processes of food
Fermentation processing of tobacco leaves
Fermentation systems of beverages
Sensor for the food processing
The fermentation process of a beverage
The fermentation process of food
The fermentation process of tobacco leaves

Traduction de «The fermentation process food » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fermentation of food processed | fermentation procedures of food | fermentation processes of food | the fermentation process of food

processus de fermentation d'aliments


fermentation process of tobacco leaves | the fermentation process of tobacco leaves | fermentation process of tobacco leaves | fermentation processing of tobacco leaves

processus de fermentation de feuilles de tabac


fermentation methods of beverages | fermentation systems of beverages | fermentation processes of beverages | the fermentation process of a beverage

processus de fermentation de boissons


fermentation process designed to make the wines sparkling

fermentation destinée à rendre la cuvée mousseuse


sensor for the food processing

capteur pour l'agro-alimentaire


wastes from the preparation and processing of meat, fish and other foods of animal origin

chets provenant de la préparation et de la transformation de la viande, des poissons et autres aliments d'origine animale
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(37) In order to ensure quality, traceability and compliance with this Regulation and adaptation to technical developments, the power to adopt certain acts should be delegated to the Commission in respect of establishing rules amending or supplementing the specific production rules for processed food and feed as regards the procedures to be followed, preventive measures to be taken, the composition of processed food and feed, cleaning measures, the placing on the market of processed products i ...[+++]

(37) Afin de garantir la qualité, la traçabilité, la conformité au présent règlement et l'adaptation au progrès technique, il convient de déléguer à la Commission le pouvoir d'adopter certains actes en ce qui concerne l'établissement de règles modifiant ou complétant les règles de production particulières applicables aux denrées alimentaires et aux aliments pour animaux transformés pour ce qui est des procédures à suivre, des mesures préventives à prendre, de la composition des denrées alimentaires et aliments pour animaux transformés, des mesures de nettoyage, de la mise sur le marché des produits ...[+++]


‘food enzyme’ means a product obtained from plants, animals or micro-organisms or products thereof including a product obtained by a fermentation process using micro-organisms:

on entend par «enzyme alimentaire» un produit obtenu à partir de plantes, d'animaux ou de micro-organismes ou de produits dérivés, y compris un produit obtenu par un procédé de fermentation à l'aide de micro-organismes:


(a)‘food enzyme’ means a product obtained from plants, animals or micro-organisms or products thereof including a product obtained by a fermentation process using micro-organisms:

a)on entend par «enzyme alimentaire» un produit obtenu à partir de plantes, d'animaux ou de micro-organismes ou de produits dérivés, y compris un produit obtenu par un procédé de fermentation à l'aide de micro-organismes:


However, for fermented products, this value must be the one recorded before the fermentation process.

Toutefois, pour les produits fermentés, cette valeur doit être la valeur enregistrée avant le processus de fermentation.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
However, for fermented products, this value must be the one recorded before the fermentation process.

Toutefois, pour les produits fermentés, cette valeur doit être la valeur enregistrée avant le processus de fermentation.


w